fredag 29. mai 2020

Syltetøyglass europris

Silikon ring som gir god tetning. Kan brukes til oppbevaring av mat. Egnet for oppvaskmaskin så vel mikrobølgeovn. Europris har de aller meste av serviser, kopper og glass du trenger på kjøkkenet.


Det er heller ikke verre enn at man kan ta vare på syltetøyglass. Eg har også sett nokre litt mindre på Europris.

Dei var ikkje så sterke i klemma som Le Pratique-glassa, så eg ville ikkje sylta i dei for langtidsopppbevaring, men . Glasslykter (tomme syltetøyglass og norgesgass er fine) kopipair printer decoupagelim (boks til kr på europris ) Eventuelt blande trelim med. Jeg har fått tom for tomme syltetøyglass. Juleverkste hva trenger vi? Forslag til julegave besteforeldre? Flere resultater fra forum.


Fine glass til oppbevaring av mat? Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 17. Jeg bruker store syltetøyglass eller Noras pariseragurk-glass.

Ellers finner du masse fine glass på Nille og Europris. Handelsstandsforeningen vil stenge Europris i Grini Næringspark på grunn. De som vil kan komme her og telle syltetøyglass eller måle opp. Bilde under er et vanlig syltetøyglass som jeg har tatt å kledd helt med. Vet jeg brukte den billige fra Europris til noen lys, denne var litt for hvit . Lykter i ulike lengder, våre er fra Europris (du kan også bruke syltetøyglass og ståltråd).


Lyslykter, mal og pynt tomme syltetøyglass , benytt batteridrevne telys. Slike selges for en rimelig penge flere steder som f. Charge, og syltetøyglass nille deretter fork ut en måned til syltetøyglass nille. Bruker de store boksene som de selger på nille, europris osv.


Har hørt om både syltetøyglass og tupperware, hva mener dere? Glass med pakning (clas ohlson, ikea, europris har rimelige) eller helt lufttette plastbokser, . En fakkel (kan for eksempel kjøpes på Europris ). Et rent syltetøyglass uten etikett. Vi bytter også gaver, så ta med en gave til maks kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...