torsdag 21. mai 2020

Naf eu kontroll

Vi utfører EU - kontroll av bilen mens du venter. Bestill time til EU - kontroll hos NAF. Her får du oversikt over tjenestene som tilbys på NAF -senterne, samt billån, forsikring og kredittkort for NAF -medlemmer.


Her kan du endre tid eller avbestille time for bestilt test eller EU - kontroll hos NAF. Jeg så at NAF annonserte for EU - kontroll til 4kroner og bestilte kontroll for min VW Bora.

Men da jeg skulle betale regningen, ble jeg meget . NAF fant ingen feil med bilen og den ble EU -godkjent. Av kontrollseddelen framkommer det ingen anmerkninger til noen av kontrollpunktene. Mange har lang vei til nærmeste bilverksted. Det er ikke alltid enkelt når bilen skal på EU - kontroll , men nå har NAF en løsning på det. Vet du når bilen din skal på EU - kontroll , hvor mye det koster og hva som.


Statens Vegvesen, eller hos NAF. Teknisk og trimming: Bilen må opp til EU - kontroll før mars, og eg har lurt litt på kven eg skal gå til for å ta denne kontrollen.

Hos NAF får du en ærlig og tydelig. Eu Kontroll Naf - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Det spørs nok hvem man kan stole mest på: Denne NAF - EU-kontrollen eller tilsvarende på. Informasjonen oppdateres minimum én gang i døgnet.


Tjenesten har en begrensning på 2oppslag i døgnet per IP-adresse. Fikk du hjelpen du trengte ? Vi bruker Naf på eu kontroll og tilstandsrapport. Ikke alle kunder har like stor kunnskap om bil, og har kanskje heller ikke mulighet til å ha med seg kyndige . Vi anbefaler gjerne våre kunder å utføre EU - kontroll hos vår samarbeidspartner NAF.


Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd. Ryes Bilsenter i Horten tilbyr den desidert billigste EU - kontrollen i Vestfold. Mens det koster 2kroner hos dem, tar NAF over tre ganger så . Noen som vet om et stykk NAF -medlem kan ta EU - kontroll på en bil registrert på en annen person hos NAF ? Nå legger NAF seg paddeflat: - Det er fullstendig uakseptabelt. NAF senter på Langnes for EU - kontroll.


En EU - kontroll sier ingenting om kvaliteten på bilen din, og er slett ingen.

NAF tilbyr sms-varsling i god ti slik at du får bestilt time på nærmeste NAF -senter. NAF leverer nå en løsning som kan gi bileiere varsling om når de skal ha bilen på EU - kontroll. Vi gjør et tydelig skille mellom EU - kontroll og reparasjon.


NAF Senter Stavanger kan snart tilby reparasjon av biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...