mandag 18. mai 2020

Hvordan vaske ull med milo

I Milo -reklamen med Kari Traa blir vi forsikret om at ull BØR vaskes med. Hvordan tar du best vare på ullklær? Her er alt du trenger å vite for å vaske ulltøy riktig, både tips om håndvask, maskinvask og lufttørking.


Milo er spesialutviklet for å ta vare på ull , silke og andre delikate tekstiler. Dessuten er Milo effektiv . Kjøpt ullgenser: grader, ullprogram (i følge vaskeanvisning ), Milo.

Flere resultater fra forum. Vi ser at flere lurer på om man må vaske. Derfor velger vi å dele litt. Man heller litt flytende milo i den skuffen på vaskemaskinen som er beregnet for hovedvask- vaskemiddel.


Tar det en gang i blant med vanlig vaskemiddel for å ta prøve å få bort litt flekker og slikt. Det trenger ikke være så vanskelig å vaske ull som mange kanskje tror. Noen sverger likevel til å . Milo Tøymykner anbefales brukt i hver Milo vask.

Gir myke, antistatiske og velluktende klær. Inneholder Lanolin – ullens egen mykgjører. Slik får du ullklær til å vare lengst mulig – og hvordan du fjerner flekker og. Så bruk et middel beregnet på ull , som f. Du kan også bruke vanlig sjampo.


Føles feil å bruke noe som ikke er ullvaskemiddel på . Det er derfor viktig at du bruker vaskemiddel som MILO til ull. MILO inneholder ikke enzymer, er PH-nøytral og tar vare på dine ullplagg. Det er jo ikke noe problem om du har ullprogram på maskina da (grader)? Vaske med Milo eller annet . Gode tips og råd for hvordan vaske lammeskinn med Milo. I Milo reklamen med Kari Traa sine klær blir vi forsikret om at ull BØR vaskes.


Flytende Milo inneholder ikke enzymer som kan skade de fine fibrene i ull og silke. Milo , ikke vanlig vaskemiddel , . For å bevare fibrene best mulig, er Milo også uten blekemidler og har lav pH. Blenda Sensitive Tøyvaskemiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...