fredag 8. mai 2020

Dobbelkoningsverktøy

Med rørkutter (4–mm) og to adaptere for dobbelkoning . Bremserør - Defender Forum innlegg 24. Bytting av bremserør - Defender Forum innlegg 27. Range Rover Forum innlegg 26.


Dobbelkoningsverktøy - Biltema.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Eventuelt alternative verktøy? Lager enkelt riktige avslutninger f. Egner seg for rør i kobber eller kobbernikkel. Jeg tok av de gamle og la dem på bakken, og bøyde de nye . Dette er jo bare bremserør i størrelse XL.


Planla å gjøre dette selv, med påfølgende innkjøp av kobber-bremserør og dobbelkoningsverktøy. Fant ut når jeg fikk opp bilen at det så ut som .

Brukt Ubrukt dobbelkoningsverktøy til salgs i Oslo - Ubrukt dobbelkoningsverktøy publisert av Øivind johannesen i Oslo. Koster 2på Biltema - letgo. Kjøp et bedre sett med rørkutter, dobbelkoningsverktøy og rørbøyer, eks. Teng tools - men settet fra Biltema funker fint det også!


Fulgte manualen som var med Biltema-koningsverktøyet. Brukte kniv for å fjerne innvendige. Men dette er nytt for meg og jeg har forstått det slik . Bare vær sikker på att du vet hva du gjør når det gjelder ting som . Rask og effektiv funksjon.


VÆRKTØJ MED DOBBELTKONUSSLIBNING. Spenn fast verktøyet i en benkskrustikke. Monter betjeningsspaken til. Disse kan lages enkelt med noen deler fra Tess, en rørbøyer og ett dobbelkoningsverktøy.


Eller du kan høre med Maritim Diesel i Bergen, mulig . Bare gjør noen prøvebit koninger før du går løs på selve rørene til bilen. Pinne, fjær og stoppskive(tallerken) burde vært skiftet.

Kan benyttes under bilen, uten å settes i skrustikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...