tirsdag 28. april 2020

Tørketid primer fliser

Benyttes som primer i fortynnet stand på alle sugende underlag i tørre og fuktige. Tørketid Tørketiden kan variere fra ca. Fliser skal rengjøres og mattes ned med et sandpapir før primer påføres.


Hvis underlaget trekker til seg fukt fra limet vil det vanligvis tørke for fort. Dersom man ønsker å legge varmekabler og flis på tregulv av ulik årgang og høyde, må.

Hele gulvet behandles videre med primer beregnet for denne massen, noe som er. Rask tørketid beror på vanlig værelsestemperatur og luftfuktighet. Montering av keramiske fliser og naturstein på underlag av betong, puss, gipsplater, gamle fliser og. Binder lett porete og sugende underlag og brukes som primer på puss, gipspuss, gipsplater og lettbetong.


Beskytter og øker glansen på matte . Bruk priming : Påføres med kost eller rull på rent og tørt underlag. På ikke sugende underlag, som f.

Treunderlag: Flaten primes med Latabond. Puss og betong: Flaten primes. Men når Annette skal ha flis så blir det flis selv om hun må gjøre jobben selv. Les godt på alle poser i forhold til blandingsforhold tørketid og temperatur.


Finner ikke noe på produktomtalen om dette, kun om tørketid. De fleste velger fliser på vegger og og gulv på baderommet. Pass også på at fliser med støv på baksiden skal rengjøres eller forvannes. Anvendes innendørs og utendørs på f. PVC, glass, laminater og industrilakkerte.


Overgulv: Membran og fliser maks. Primerne har en tørketid på ca time. Hvis det skal legges fliser bør vedheft mellom fliselimet og membranen økes ved å. Gamle keramiske fliser , naturstein,. Spesialprimer til ikke sugende undelag f. Vannbasert kunststoffdispersjon.


Ikke behov for primer mot glass, aluminium, polyester og glaserte fliser.

Overflatetørr på minutter. Kan også benyttes til å gi god heft til underlag av fliser , stål osv. Optiform primer tynnet med vann. Diffusjonsåpent støpeunderlag. Velg derfor en ren grunning og husk å lese på spannet om tørketid.


Så kan du bruke primer som heftgrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...