tirsdag 14. april 2020

Desilitermål stål

Desilitermål i stål fra Funktion. Spiralvisp 27cm Rustfritt stål. Med dette klassiske decilitermålet er det enklere å lykkes med din matlaging og baking. IDEALISK Litermål , gradert, rustfritt stål.


Spesifikasjoner:Voludl. Materiale: Rustfritt stål.

Produktet måler dia25cm dybde 10cm og lengde 32cm. Rengjøres i oppvaskmaskin. Kjøkkenvekter, litermål og målekar.


Alle tenkelige kjøkkenmål – målebegre, desilitermål , spiseskjeer og teskjeer. Bolle med gradering, rustfritt stål. Målebeger i rustfritt stål dl. Lave priser og rask levering.


Teskjeer 3-pk Rustfritt stål. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.

Ta en kikk på sortimentet vårt og kjøp. Konisk litermål i steintøy, med hank. Sjekk priser på desilitermål stål. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp desilitermål stål billig i nettbutikkene. Kjøp målebeger stål billig i nettbutikkene. Den har to klart markerte måletabeller: Antall kopper og desilitermål. Avbildet på tre små stempler på desilitermålet er riksløven, dvs. Lagerbeholdning: Ikke på lager.


Fremstilt av kraftig rustfritt stål og er utstyrt med et komfortabelt antislipp. NYHET NOK 4Kolli: Enhet: Stk DESILITERMÅL 1L STÅL JONAS. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd . Vi har et stort utvalg av kjøkkenutstyr i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt neste potter og kjeler, kasseroller eller bestikk! Evigvarende desilitermål i stål. Jeg bruker et sånt desilitermål omtrent hver dag.


Minus - litermålet er dårlig markert innvendig . Praktisk desilitermål hvor du også kan se målene ovenfra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...