torsdag 5. mars 2020

Sklisikker matte dusj

Materiell som skal forhindre at en person sklir i badekar, baderom eller dusj. Badematte i gummi med sugekopper. Sklisikker matte BERG 54xhvit. Se lagerbeholdning i butikk.


Dusj matte i gummi med sugekopper. Badekarmatte for å redusere faren for å skli.

Kan brukes i badekaret, dusjkabinettet , badebaljen etc. Antisklimatte som passer godt til både badekaret og i dusjen. Stå støtt og trygt uten å være redd for å falle. Praktisk og nødvendig dusjmatte med anti-skli, for å unngå uheldige uhell på baderommet.


Med denne sklisikre matten unngår du knall og fall. Praktisk, sklisikker matte som kan benyttes i badekaret eller i dusjen. Fagstoff: For noen er det naturlig å ta en dusj som en del av den daglige. Farge: gjennomsiktig gul Ny i .

For sikkerhet i badekaret, dusjkabinettet eller på gulvet. Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss.


Matten holdes på plass av sterke sugekopper . Anti-skli matte i silikon, på rull! Disse rullene gir et alternativ til ferdigproduserte serier og gir skredde. På hytta står vi i badekaret og dusjer. Forebygges ved at veggene i dusjplassen alltid skylles med hånddusjen etter en dusj. Dette kan løses enkelt ved anskaffelse av en antiskli- matte i gummi eller pvc som legges på bunnen i karet.


Pleasur antiskli- matte til bruk i dusjkabinett. Har du sklisikker matte eller lignende på badegulvet? Tørker du raskt opp vann fra gulvet for å unngå å skli? Har du montert håndtak i dusjen , badekaret og ved . Monter støttehåndtak ved inngangspartiet, ved dusjen eller badekaret, og ved toalettet.


En sklisikker matte i badekaret eller dusjen er også lurt å ha. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge.

Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år. Så du vil kanskje sklisikre trappen? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp.


Dobbel fordel: sklisikker og behagelig vask av fotsålen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...