tirsdag 31. mars 2020

Enkel velkomstdrink

En forfriskende og sommerlig drink med lime, mynte og søte jordbær du kan . Man må ta et valg når det kommer til å velge en velkomstdrink. Velkomstdrink er noe av det hyggeligste man kan få når man kommer på besøk,. Mimosa er en typisk brunch-cocktail og en fin cocktail å servere som velkomstdrink i et bryllup.


Det er en superenkel, klassisk og festlig cocktail . Det er ikke mye som skal til for å gjøre bursdagen litt ekstra spennende.

Her er oppskrift på en enkel velkomstdrink som er både fargerik og knallgod. NO: Sommeren er ikke over ennå! Og det er tid for å eksperimentere med forfriskende oppskrifter. Dette er en enkel oppskrift på velkomstdrink som er lett å lage og som de fleste liker.


Du trenger en stor bolle, eller stor vase som . Tre forslag til en herlig velkomstdrink. Den kan være enkel , men jeg liker å gjøre litt mer ut av det. Så derfor kjøper jeg epler, kjører dem i . En skikkelig velkomstdrink som en bowle setter festen godt i gang.

Her finner du oppskrifter med og uten alkohol, for store og små. Dvs jeg blant annet skal lage velkomstdrink til 50stk. Er det noen der ute som har tips til en rimelig og enkel måte å lage en god velkomstdrink ? Ferske frukter og egen kreativitet. Jeg pleier bruke baccardi med smak, men denne skal være vanlig vodka i, og helst enkel , men frisk. Noen som har en grei oppskrift?


En ny vri med de tradisjonelle ingrediensene som mange forbinder med jul. Denne lager du enkelt i blenderen før du serverer . Bowle med rosévin og ananas. Følg den enkle oppskriften. Men det var altså ikke plass til presentasjon og høflighetsfraser.


Og saken er latterlig enkel : Bland hvit portvin med tonic . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Fordel dem i drinkglass, ha i et par ts sukker og mynteblader. Mos det sammen med en skje eller baksiden av en sleiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...