torsdag 5. mars 2020

Dab radio norge

Oversikten over lokale DAB -kanaler oppdateres av Norsk Lokalradioforbund. Lokale kanaler kan søke om oppføring her. Gå til Det digitale radioskiftet - Nordland: 11. Bufret I disse dager digitaliseres Norsk radio.


NRK og kommersiell radio).

Overgangen til DAB gir mange . Tabellen omfatter både DAB og. I morgen formiddag mister til sammen millioner innbyggere NRK-kanalene i FM-radioene sine. Danmark beholder FM, og ingen vet hvor mange som hører på DAB i Norge.


Nå må kulturministeren svare. Ett av kravene til radio i Norge er at det skal være gratis å høre på, at du skal kunne. Det betyr at disse tre kanalene .

Finn riktig DAB -frekvens. NRKs DAB -sendernett er inndelt i regioner. Flytter du radioen over avstander, bør du derfor oppdatere kanallista. Vær klar for overgangen til DAB - radio med DAB adapter og DAB radio. Norge flyttet fra det gamle FM-nettet over til det nye, digitale DAB -nettet.


Radio Norge , Oslo, Norway. Såvidt vi vet i lokalradio. Vi har en komplett oversikt over norske og nordiske radiokanaler , samt et. Det er viktig å understreke at det lå til grunn . Norge står dermed fremdeles igjen alene med full satsing på DAB som digital. Det vil kaste bileiere ut i radiotaushet og etterlate dem med en . Sammenlign pris på DAB - radio og internettradio.


DAB -debatten fortsetter for fullt. Arne-Inge Christophersen svarer nå P4-sjefen - og kommer med ferske lyttertall. Ifølge Digitalradio Norge , som har ansvaret for at overgangen til DAB skal gå så smidig som mulig, har slukkingen av FM-nettet gått mer smertefritt enn forventet.


Norskutviklede kvalitetsradioer med lydkilder fra Internett, DAB og FM.

Digital radio er radio via DAB -apparater, apper, pc, mobil eller på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...