mandag 3. februar 2020

Sko til bryllupsgjest

Her er tilbehøret du trenger i bryllupet! En stor klestabbe som bryllupsgjest er å møte opp i et antrekk som. Ta med deg et par ekstra sko hvis skoene dine er vanskelige å danse i. Velg sandaler med frynser og stilige solbriller for å gi den romantiske stilen det lille ekstra. Kjole fra Just Cavalli Sko fra See by Chloé Veske fra .

Det kan bli mye gåing og forhåpentligvis MYE dansing, så bruk sko som du vet holder hele dagen og kvelden! ANTREKK TIL BRYLLUP : Moteprofil Darja Barannik er et. Men når vi først er inne på sko : Det er ikke alltid høye hæler er det beste valget . Jeg har brukt noen finere sandaler i bryllup før. Er bedt i et litt fancy bryllup , og har en kjole jeg gjerne vil gå med - men sliter med å finne sko som passer til, og hvilke strømper jeg evt skal gå . SILKESKO: Aller helst skal du ha silkesko.


Velger du andre sko , for eksempel med åpen tå, bør du ha tynne strømper. Fire bryllup i kalenderen, men ingen idé om hvordan du skal gå kledd?

Fra venstre: veske fra Saint Lauren, sko fra Schutz . Flate sko kan være like fine som høye hæler og du kan absolutt bruke de til. Skal du i dåp eller bryllup og vet at det blir en lang dag, kan et par . Gamle tradisjoner sa også at bruden skulle ha gamle sko. Hvis hun absolutt måtte ha nye sko , kunne ikke brudgommen kjøpe dem. Svarte sko i et bryllup kan fort bli litt kræsj!


Bryllup på stranden, bondegården eller i byen. For han kan det bety sko av suede-skinn istedenfor lakk- sko. SER MANGE FEIL: Som DJ og stylist i bryllup , har Marianne.


Menn kan gjerne bruke en mørkeblå dress med brune sko og brunt belte. En evig utfordring blant kvinner er hva man skal ha på seg i bryllup. Sist, men ikke minst: velg BEHAGELIGE sko. Men tenk alltid over hva slags type bryllup du skal i og hvor formelt.


Husk for all del på å ha velstelte føtter om du velger åpne sko ! Du har valgt en brudekjole, og skal nå ta en beslutning på hvilke sko du trenger. Det er mye å tenke på i valget av sko , ikke minst hvilken hæl type og høyden på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...