torsdag 27. februar 2020

Glass på mål

Lydisolerende glass kan hjelpe å holde støyen ute, så du kan nyte ditt daglige liv i fred og ro. Glassolutions PRIVA-LITE er et aktivt glass der du kan . Vi leverer herdet glass til alle formål samt herdet og lamert glass. Vi kan levere de fleste type glass etter mål.


Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv. Kan bestilles i følgende kvaliteter: Herdet .

Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Glassrekkverk til verandaer, › Ovnsglass. Dører med idlock, › kjøkken glass.


Tilskjering av speil i alle mål. Skifting av velux vinduer. Vi påtar oss de fleste oppdrag som gjelder glass , alt fra skifte av punkterte vinduer,. Speil leveres på mål , fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører .

Hjemmebesøk er en stor del av arbeidsdagen vår Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Dette gjør vi kostnadsfritt og med . Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Nettsiden til Sandnes Glass AS. Alt innen glass , glassrekkverk, drivhusglass, herdet glass ,speil og rammer . Glass er et solid materiale som har har mange bruksområder.


Vi arbeider med vanlig glass , isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Fordelene med herdet glass er at det er relativt billig og enkelt å installere. Ulempene er at herdet glass må bestilles etter mål , da det ikke er mulig å kutte etter . Vinduer, Dører, Fasader, Glasstak med service av vinduer og dører. Gir en delikat og sprutsikker sone som er lett å holde ren.


Festes med dekorskruer og gjennomsiktig silikon. Vi tilpasser glasset til dine mål. Frekhaug Klassisk 3-lags glass er den lille store forskjellen.


Hvert eneste vindu blir spesiallaget til ditt prosjekt på mål og spesifikasjoner etter dine ønsker og . Hagestue for lengre sesong bør ha isolasjonsglass (2- glass ). Gilje ytterdør leveres i brannklasse B30. Gilje eXtra ytterdør leveres i brannklasse E130.

Vi holder til på Lambertseter. Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Vi i Lysaker Glass produserer alt av glasshyller, montere, beholdere, kasser osv.


Vi skjærer glasset for hånd etter mål eller bestiller fra fabrikk, . Ikke bruk skarpe eller harde gjenstander på innsiden av målebegeret, siden det kan føre til at glasset knuser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...