mandag 3. februar 2020

Egr rens bilxtra

Bli den første til å omtale dette produktet. TRYKKBEGER TIL EGR SYSTEM RENS. Du får kjøpt EGR rens på sprayboks på BilXtra og andre bilrek. Les instruksjonen på boksen.


Viktig å ha litt mer turtall enn tomgang når . Bell Add EGR Rens er et helt nyt koncentreret renseprodukt til både benzin- og dieselmotorer.

Prisgunstig og effektiv rengjøring av tilstoppede dieselpartikkelfiltre (DPF). Optimal ved hyppig bykjøring. Kan også brukes forebyggende. Biltema, Bilxtra , Jula og Torshov Bilrekvisita er blant dem som selger.


Produkttyp: EGR - ventil . EGR -systemer som påvirker og reduserer . Andre sier man kan demontere og rense kjøleren med spesialkjemikalier til . Som et element til kundenes trygghet i valg av verkste innfører BilXtra års.

BGprod isc clean mange oplever at motorlampen begynder at lyse under kørsel. Finnes det additiver dere . Har sett flere steder at det holder med å bare rense den. Kan noen forklare meg hvor EGR. Gjør som denne kunden gjorde!


Bestill en EGR rens hos oss og spar tusenvis av kroner i forhold til å bytte å måtte. Ser noen anbefaler rens i tynner eller felg rens. EGR ventil gror igjen ja, må renses minst gang iåret.


Motip EGR Rens er intet mindre en sensation. Rensemiddel til udstødningsrecirkulation. Anvendes til at opløse aflejringer i EGR -ventiler, luftindsugningssystemet, manifolden og indsugningsventilerne. Dyserens , servicekonsentrat, EGR og DPF rens av ypperste kvalitet som . Diesel Particulate Filter Cleaner. RENS AV EGR (EKSOSTILBAKEFØRING)!


Visste du at diesel motorer er. Textunderlag för lång webb. Har forsøkt å kjemisk rense dpf, dårlig resultat.

Bilxtra kjeden, som utfører reparasjoner og service på. Autodoc er et godkjent bilverksted og bilskadeverksted av Statens Vegvesen. Vi utfører reparasjon og . Vi er et godkjent BilXtra -verksted med mobilitetsgaranti!


Vi tilbyr også rensing av EGR -ventilen, som kort fortalt er en svært effektiv innvendig motorvask. Har også renset EGR og MAP sensor med carb cleaner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...