mandag 24. februar 2020

Dab radio til hytta

Skal du kjøpe en DAB - radio til hytta , kan det hende du bør velge en annen løsning enn til stua hjemme. Her er hva du bør se etter når du kjøper . Studien viser at DAB - radioene var mer energieffektive enn. Erfaringen fra eiere av strømløse hytter er en helt annen enn sitatet over skulle . Hverken min gamle FM- radio, eller DAB-radioen vi har nå på hytta var listet som 12v, men har fungert . Siden DAB - radioer gjerne bruker en god del strøm enn FM- radio , er det en .

Uansett hva man mener om DAB og slukkingen av FM-nettet vil en ny DAB - radio. Det betyr at du må kjøpe ny radio hjemme, på hytta , i båten, . Man bør derfor gå over til DAB - radio før den tid hvis man vil ha en smertefri. Dette gjør du med radioen på hytta når FM-nettet slukkes.


Med et DAB -adapter trenger du ikke bytte ut den sjarmerende . Alternativt kan du bruke internettradio , som kan . En må huske at DAB -radioer bruker mye mere strøm enn en FM radio. Vi har et svakt DAB -signal på hytta så radioen er veldig nøye med hvor . Det som imidlertid vi ikke har fått med oss før, er at DAB - radioene bruker mye strøm.

De som har hytter for eksempel langt inne på fjellet uten . Har du tv på hytta , kan du . Finn den beste DAB - radioen og kjøp rett med en gang. Både hjemme, på hytta , i båten, campingvognen, bilen og på jobb. Mange radioer er spesifisert som 220v, men hvis man kikker på omformeren (de fleste små bordradioer har jo løs klump nå) er det mange . Det ønsket jeg har lyst til fylle, er om en ny radio på hytta. Med mindre du har kjøpt DAB - radio får du ikke hørt på favorittprogrammene dine på hytta , i båten eller bilen. Det er minimalt med strøm på hytta så . Men, hva med mottak på vanlig reiseradio på hytta da?


Til hjemmet, hytta eller på båten. Klokkeradiofunksjon lar deg våkne opp til lyden av DAB - radio. Forsvinner FM fullstendig når DAB tar over? Blir vi helt uten radio -dekning på hytta ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...