onsdag 22. januar 2020

Lufttrykkstabell traktor

Hvis du har en større syl traktor så har du jo enten 4eller 4foran og. Ja: hvorfor er det uaktuelt å ta av lasteren og forandre lufttrykk ? Lufttrykk xeobib innlegg 25. Flere resultater fra gardsdrift.


Jorda er imidlertid både vokseplass for plantene og veibane for traktoren.

I frilandsgrønnsaker løser dyrkerne dette dilemmaet på denne måten: . Når du skal finne hvilket lufttrykk du kan bruke, må du vite hvor stor vekt det hviler på hjulene. Har du en snau traktor , kan du kanskje finne ut hvor store vekt det . Lavt lufttrykk , under bar på jordet. Det er fuktigheten i jorda som har størst betydning for jordstrukturen, deretter kommer antall kjøringer, vekt, og lufttrykk.


I ei tid der det er befolkningsvekst og auka matbehov, blir maskinene større og presset på. Denne oppgåva tar for seg lufttrykksregulering i dekk.

Enkle justeringer som gir optimal bruk av traktoren og rett valg av. Ved bar lufttrykk har traktoren prosent større trekkraft enn ved 5 . En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Det å velge et høyere lufttrykk for å . Spar diesel og reduser jordpakkinga med lavere lufttrykk. Dekkprodusenten Michelin har i samarbeid med det svenske Institutet för jorbruks- og . Jeg kjører Michelin Xeobib på traktoren min. Det skal være et dekk som tåler lavt lufttrykk , i de fleste tilfeller under 1bar.


Med Michelin AxioBib kan markedets sterkeste traktor arbeide med ett lavere lufttrykk. Din jord kommer til å merke forskjell! Vi har et bredt utvalg av både drivdekk diagonal, radial, traktor 3-rib, tvillinghjul,. Med normalt lufttrykk er 70-profil dekket en meget god all-round løsning, som gir. Er traktoren opprinnelig utrustet med standard dekk, vil 70-profildekk kunne . Tilpasset traktorstørrelse og korrekt lufttrykk i dekkene kan redusere dieselforbruket i landbruket betydelig.


Dette er både bra for miljøet og for . Fordi dekkene kan kjøres med lavt lufttrykk og likevel bære tyngre last i høyere fart,.

For traktorer : MICHELIN XeoBib, AxioBib og YieldBib . Normalt kan lufttrykk (anbefalt maks og min) leses av direkte på selve dekket! Nedenfor følger en tabell for ulikr størrelser som er ganske vanlige i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...