mandag 6. januar 2020

Dab adapter hjemme test

Her kan du finne løsninger der både internett og DAB er gode lydkilder. Adaptere til hjemmebruk finnes i de fleste elektronikkbutikker. Spør i butikken eller søk blant tester på internett for å sjekke batteritiden på radioen du tenker å kjøpe. Vi har tidligere testet åtte adaptere.


Denne skiller seg ut som en genial løsning, og er den mest solgte av dem alle.

TV hjelper deg tester radioapper til din mobiltelefon. FM- radioer kan oppgraderes med en adapter, både hjemme og i bil. TV Hjelper deg har testet fem stykker.


Se hvilken som er best og . DAB har blitt den foretrukne radiostandardern i Norge, men er lite utbredt i stueanleggene. Det er en liten adapter man setter oppå anlegget for å få digitalradio. DAB -radio eller - adapter.

Les hele testen hos Lyd og Bilde. Kontakt oss gjerne for anbefaling! Dnne DAB-radioen fra Amadeus er best i test hos Politiken. NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot . Tiny Audio CDAB adapter til bil, som henter strøm fra 12V-uttaket i bilen og sender DAB-lyden . Best i test - TVhjelper deg. Innlegg om dabadapter skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i. FM-radioen din i bilen eller hjemme på kjøkkenet, på jobben eller ute.


Både hjemme , på hytta, i båten, campingvognen, bilen og på jobb. Hvis ikke, får du bare inn . Selv om Tiny Audio Cer best i test , mangler den trafikkvarslerfunksjonen. Ser det er tester og vurderinger en masse av adaptere til bil, men har ikke funnet noe særlig om adaptere til hjemmebruk. Vi tester – Tre ulike adaptere i fire ulike biler. Testvinneren får du kjøpt hos MEKK.


Her hjemme har DAB vært gjenstand for mye debatt. Hvordan oppgradere fra FM til DAB på et eldre anlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...