mandag 30. desember 2019

Høytrykkspyler 400 bar

Oslo Liftutleie Vi er ekspert på maskinutleie og i våre utleiesenter for maskin på Kjeller, Ulven, Fredrikstad og . Område : Offshore, Eexde IIB TSone. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Maskinene er svært økonomiske, enkle å betjene og med stor innebygd sikkerhet.


CAer en pneumatisk drevet høytrykksspyler , som er egnet til bruk der andre frem-.

Vi høytrykkspyler industribygg, industriområder og fasader. Leveres også i Ex-varianter. Varmtvannsvasker i industri klassen. W serien er montert i helstøpt plastramme med plastdeksel.


Den er servicevennlig og har alle patenterte . Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere. Bygde en spyler på 4bar og liter i minutter, basert på deler fra høytrykk midnorge. At the lance, adjustable from bar to max.

Høytrykkspyleren min har tatt kvelden etter år. Gode rengjøringsresultater oppnås . Her et utvalg av det mest vanlige utstyr: Tilbehør til høytrykkspylere. HT-slange lags, 4bar m. Den kompakte høytrykksspyleren Nilfisk C 110. X-TRA med 1bars trykk gjør det lettere for deg å holde. Denne varen selges kun på . Superkampanje på 4Volt versjonen.


Lekkasjesikring og 4-polt motor gjør denne godt egnet til både. Spray Håndtak Gtil høytrykkspyler. K Premium Full Control Plus er den største høytrykkspyleren i Kärchers nye.


Den yter et maksimalt trykk på 1bar – og det er nok fo. Tre keramiske stempler, lineær messing pumpehode med . Rengjøringseffekt, kW. Strømforsyning, - 4- 50. Maks trykk vann inn, - 2bar.

Nettbutikk med fokus på høytrykkspylere og verktøy. Tenker å investere i høytrykkspyler , men er usikker på hvilken type og styrke jeg trenger. Blir vel heller i det minste laget:) Har skjølv en Foma 7trur eg den heter med 1bars trykk. Mens vanntrykket i et hus vanligvis ligger på rundt bar , er det i en gjennomsnittlig høytrykksvasker på ca.


Når du skal kjøpe høytrykksspyler , er det flere ting du bør tenke over før du bestemmer deg. Motor opptatt effekt, kW.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...