mandag 25. november 2019

Foma høytrykkspyler pistol

Dvs den ikke bare lekker - mesteparten av vannet kommer ut den veien. Omformer til høytrykksvasker - Produkter innlegg 29. Dette er en fantastisk skumpålegger . Leveres klar til bruk med meter fiberarmert øytrykkslange, servopistol med startlanse, lang isolert vaskelanse, multifunksjonsdyse med trinnløs spredning, . T Pistol Enkel lanse 15m H.

Innstillinger av trykk på pistolen er praktisk når du skal utføre. Maskinen leveres standard med høytrykkspistol med startlanse, enkel spylelanse med dyse som . Gratulerer med din nye FOMA høytrykksvasker , den vil forenkle rengjøring av bil, båt, hus, terrasse,. Foma tilbehør høytrykksvasker.


Utfra regelen at det finnes ikke dumme spørsmål. Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser. Kittet består av RED pistol med Mgjenger på inntak, 7mm lanse med.

Høytrykkspistol MV9med servoavtrekk og svivel med. En kompakt høytrykksvasker bygget på ny teknologi som gjør. I tillegg er pistolen og dysekoblingen i messing med skrukobling. Mkobling mellom pistol og utstyr. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere.


Og avstanden mellom bil og spylepistol bør være minst cm. FOMA Universalvask er et høykonsentrert allsidig vaskemiddel for hageredskap,. Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det . Legg til i innkjøpslisten.


Norges beste pris på IPC FOMA kvalitets høytrykkspyler - Fri frakt! M2 vaskelanse med kombidyse M2. Det gir minst motstand for. Problemet er å finne en overgang som passer når jeg tar av pistolen på . Stålarmerte høytrykksslanger (enkelte modeller).


Vare til av totalt 35.

Koble skumkanonen til din høytrykksvasker og skumlegg kjøretøyet nedenfra og opp. Standardutstyr: meter h. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen. Hadde planlagt å se etter messetilbud på høytrykkspyler , og det fant jeg.


Kjørehåndtak og støtfanger i rundstål med støtte til lanse eller høytrykkspistol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...