fredag 29. november 2019

Bluetooth høyttaler vanntett

Den tåler at du holder den under vann i minutter, noe vi ikke klarer å se for oss når du . Høyttaleren er ikke helt vanntett , men tåler en regnskur. På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett. D Kan selvsagt også brukes overalt som vanlig trådløs høyttaler ! EDR Rekkevidde: m Batteri: 3.

Har sugeproppfeste så den kan festes til glatte flater i båten eller på vannscooteren. Den utmerker seg med vanntett konstruksjon (IPX-4-klassifisert) og . Vanntett oppladbar høyttaler med bluetooth som spiller bra. Flere modeller lages nå som støv- og vanntette slik at de ikke skal bli ødelagt i. Snakker med Apple og Android-produkter.


Boom- høyttaleren er Wonderboom vanntett. Trådløs, stream musikk fra hvilken som helst bluetooth enhet.

Ledningsnett i port for bruk med andre musikkspillere. IPXvanntett , Outdoor, timer musikk, håndfri høyttalertelefon, Passive Bass Radiator, Skandinavisk aluminium design. Bluetooth - høyttaler med robust design - ta de.


Bli den første til å omtale produktet. Liten, robust og nett IP65-klassifisert bluetooth - høyttaler. Pro-grade konstruksjon og en fullstendig vanntett konstruksjon (IPX7) gjør. Den er også utstyrt med karabinkrok og.


ClipBlack, vanntett BT- høyttaler. Når en høyttaler som er så liten, høres så bra ut, kommer du aldri til å gå noe sted uten den. SoundLink Micro er svært liten, svært vanntett og svært robust.


Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Kjøp bluetooth - høyttalere og bærbare høyttalere direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Se tilbud på bærbar høyttaler hos euronics. Europas største elektrokjede. Enten du er ved svømmebassenget, i et badekar eller til og med på en piknik hvor regnet plutselig overrasker, vil musikken fortsette å spille med den vanntette.


Velg mellom blå, sort og rosa.

Innebygd oppladbart batteri. Hør på musikk fra din smarttelelefon, nettbrett etc. Den spiller musikk mens den flyter i badekar, svømmebasseng o. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Utstyr til mobiltelefon hos de ulike nettbutikkene som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...