mandag 2. september 2019

Premiesløyfer

Bilde av små trofe pokaler, ca 7cm. Alle arrangører skal ha en oppnevnt utstillingsleder som har som oppgave å sørge for at utstillingen arrangeres i henhold til. Velkommen til Direkte-Premier as - Norges største leverandør av premier til dine arrangement. Først og fremst må du lære deg at det nå finnes fire premiesløyfer fra kvalitetsklasse - rø blå, gul og grønn.


Det skulle være enkelt siden vi har hatt disse . Som fersk i ringen er det vanskelig å skjønne hva de ulike sløyfene og premieringene som hundene får i ringen står for. Her er det som står i utstillingsreglene . Premiesløyfer , kritikkskjema, premielister og rosetter skal inn i alle ringene. Ringsekretærer og skrivere gjør en kjempejobb med å få alt til å gli knirkefritt i ringen. Alle premieringer markeres med premiesløyfer i ulike farger : BIS = nasjonalfarget, bred. Det var så koselig å se igjen både Runa og Hege, det er jo mange måneder siden sist.


Vi satte oss på Sosialen, og . Alt annet på veggene så gammelt ut, deriblant falmede premiesløyfer og et støvete maleri av et brudefølge der noen frosker bar det lange slepet på kjolen til en . Kan noen fortelle meg fargene på rosettene i forhold til plassering? Suppe på en spiker: premiesløyfer for åpen og tradisjoenll klasse. Excellent i kvalitetsklasse = rød. Sufficient i kvalitetsklasse = grønn. Good i kvalitetsklasse = gul.


Brukskrav for deltakelse i brukshundklasse Raser som i tillegg er markert med uthevet skrift har brukskrav. IT-SATSINGEN – PROGRAM ELGHUNDPRØVER: 126. NKK REGION TRØNDELAG – PREMIESLØYFER – REF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...