onsdag 4. september 2019

Bilglass drammen

Her tillbys topp service, sikkerhet og kvalitet i alt arbeid som blir gjort. Landsdekkende bilglasskjede som skifter og reparerer frontruter, side og bakruter på alle personbiler, lastebiler, buss, traktorer og gravemaskiner. Vi utfører reparasjon eller bytte av dine bilruter raskt og fagmessig.


Trenger du å skifte eller reparere bilglass i Drammen ? Kontakt oss i dag på telefon eller fyll ut . Steinsprutreparasjon er gratis hvis du har kasko eller delkasko.

Kom innom et verksted og vi fikser skaden . Ferdig reparert på min mens du venter. Bilglass – skifte eller reparasjon? En av europas ledende bilglasskjeder! Gratis reperasjon av frontrute ved kasko eller delkasko.


Drammen antirust og bilglass AS er det tidligere Antirustsenteret AS som etter år har flyttet fra Konnerud til nye lokaler på Holmen i Drammen og tilbyr . Nå er det høysesong for steinsprut og knuste bilglass. Har du ikke forsikring eller er prisen under egenandelen, er det tusenlapper å spare. Du får ekstraservice som innebærer inn- og utvendig vask av alle bilruter, støvsuging av bilen og tørking .

Vi forsøker alltid å reparere bilruta først, men dersom bilglasset har en . Vi skifter og reparerer bilglass på alle personbiler, busser, lastebiler, . Som en del av den landsdekkende bilglasskjeden har de fått nye eiere . Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i . Ditt lokale godkjente bilverksted i Drammen , Vi tar EU kontroll, service, . Gateadresse, Landfalløya Drammen. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Glassdrive er ditt servicepunkt for alle glassrelaterte skader. Bedrift underlagt DRAMMEN ANTIRUST OG BILGLASS AS.


Drammen Antirust og bilglass tilbyr antirustbehandling med markedets beste produkter, reparasjon og skifte av bilglass , samt polering og shining av biler. Finn ut mer om EasyList. Du finner oss i Sylling sentrum, øverst i Lierdalen. Vi er medlem av Autoglasskjeden og skifter bilglass raskt og effektivt i tillegg til et godt utvalg av dekk. Hjemmeside: Gå til hjemmeside.


Epost: Benytt kontaktskjema under. Besøksadresse: Ingeniør Rybergs gate 44.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...