onsdag 14. august 2019

Ølglass med motiv

Eller kanskje du leter etter ølglass med et bestemt motiv ? Disse glassene er også perfekte å gi bort i gave til drikkekjenneren. Kan lasergraveres med logo og tekst. Seidel i glass med god plass til lasergravering.


Solan ølglass i krystall med seks forskjellige motiv.

Rommer ca cl, høyde cm. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Fotokopper med muligheten til å trykke avanserte motiv. Nyt en god øl fra et staselig glass som holder på aromaen.


Fant et firma som tar imot dine egne glass og trykker på dem. Lurer på om det var på Vestlandet et sted. Ideelt, siden mange av de som trykker . To liter ølglass med motiv fra Tyskland selges.

Samleobjekt - ingen hakk eller skår. Motivene er fra Salvater Paulaner og Distel Bier. Seks retro liter ølglass med motiv fra Tyskland selges. Ritzenhoff ølglass med Picassoinspirert motiv. Designers signatur på stetten.


Eklusivt ølglass med motiv av Elg i gave-eske . Nå kan du bevare bildene dine på glass. Det frittstående glassfotoet har. Laserinngravert i krystall, virker ditt motiv ekstra flott!


Den spesielle formen sørger for . Kan leveres med alle typer motiv inkl. Et unikt og kult ølglass formet som en ølflaske inni glasset. Gravering på glass , Tresfjord. Vi selger og graverer på glass og glassplate av høyeste kvalitet. Konisk glass med kinesisk dekor.


Glasset er dekorert med blomster. Villmark bolle isbøtte med std motiv 75cl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...