mandag 5. august 2019

Forskjellige typer kulelager

Forskjellige typer kulelager

Kulelager og rullelager, maskindeler mellom aksel og lagerhus som ved hjelp. Kulelager , som alle andre typer varer, produseres av forskjellige produsenter i forskjellige land og finnes dermed også i flere kvaliteter. Vi har valgt å skille de . De mange typene lagringer kan deles opp i forskjellige grupper. Gruppene beskriver i grove trekk lageret, f eks kulelager , rullelager.


Forskjellige typer kulelager

Fagstoff: Et lager er et maskinelement som støtter opp aksler og gjør at akslene kan bevege seg med minst mulig. SKF produserer nær sagt alle typer kule- og rullelager. SKFs lagerenheter består vanligvis av et lager , en tetning, smøring og en . SKF har en unik forståelse for roterende maskineri og hvordan maskinkomponenter og industrielle prosesser påvirker hverandre. I dag tilbyr SKF et bredt . Kulelager er en mekanisk innretning som gjør det mulig å holde fast en roterende aksling, ved. Kulelagrene finnes i mange forskjellige størrelser og utførelse.


Lager kan deles inn i glidelagre og rullingslagre. Her oppstår glidefriksjon mellom aksel og lager. Vi skiller mellom forskjellige typer friksjon:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...