torsdag 8. august 2019

Elektro belysning

Hagelys, nedfelt og innebygd lys. Totalleverandør av elektromateriell, belysning , varme og kabel - Spesialister på smarthus og LED downlight - Størst på elektromateriell til alle - Vår kompetanse,. Lamper og belysning til hele boligen.


Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke . Aller først bør det understrekes betydningen av å planlegge godt og tenke nøye gjennom hva slags belysning man ønsker, og hvilke behov man har i hvert . En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20-åring.

Er du 6 er lysbehovet seksdoblet. Vi kan tilby et bredt spekter av . For å få et funksjonelt hjem, må det være mulig å få tilstrekkelig lys til synskrevende oppgaver som matlaging, lesing, PC-jobbing, håndarbeid og husvask. Vi hjelper deg med å finne riktig belysning , spør. Vi holder til i Kornsiloveien 2. Klikk på logoene for å se deres produkter.


Våre leverandører på belysning. Med moderne lamper og pærer, sparer man penger på strøm. LED teknologien er kommet for å bli.

Planlegging av belysning er viktig. Lyssettingen gjør hele rommet. Man har taklamper, gulvlamper, utelamper, vegglamper og led lys.


Belysning er også en viktig del atmosfæren og skaper . Vi har bred kunnskap på lys og lyskilder i alle typer rom. Led blir brukt i alle typer . Her gjelder det å finne riktig design på lampene, tenke på lysstyrke og på farge. Hva lyset skal brukes til å selvfølgelig . Svithun Elektro as leverer bla.


Vi forhandler spotter og belysning fra en rekke leverandører og har lang erfaring med installasjoner i boliger og alle typer bygg i Bergen og omegn. God belysning er viktig, uansett om det er hjemme eller på arbeidsplassen. Med riktig og god belysning på arbeidsplassen bidrar man til reduserte . For å skape et trivelig hjem, spiller belysningen en stor rolle.


Lys har mange funksjoner, og finnes i mange varianter. Det spenner fra led- lys til taklamper, . Vi er autorisert installatør av belysning i Oslo og Akershus. Vi leverer belysning til bedrifter og private.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...