tirsdag 30. juli 2019

Gjennomsiktig plast plater

Klar plastplate i akryl (pleksiglass). Gjennomsiktig plate i plast. Vi skjærer til etter dine mål. Robust slagfast plast i gjennomsiktig klar polykarbonat, som ikke kan gå i stykker.


Polykarbonat er en slagfast klar plate , som har mange bruksområder.

Presset styren-akrylnitril (SAN) er en transparent plast med glasslignende. Plater som er tykkere enn mm, må varmes flere ganger på hver side før bøying. Plasttak (PC) kan brukes til mye - for eksempel et eget rom ute, som en altan, hall ,. Skulle kondens komme i mellom platene , finnes det en risiko for at denne . Platene leveres i klar utførelse og kan kombineres med påtrykk av mønster, striper etc.


Tykkelser er 8mm, 5mm, 12mm og 15mm. Formater tilpasses prosjektet . Nå har vi funnet ut at det hadde vært praktisk med tak over og har tenkt på disse platene av gjennomsiktig plast , som ligner bølgeblikk i.

Jeg har tenkt å skjære ut noen mønster og . Polycarbonat er den sterkeste av plastplater på markedet, den er. Du får også gjennomsiktig plastplater som er en god del rimligere men mer . Plasthalvfabrikata - Plast i plater , rør, bolt og profiler . Klar ekstrudert – LEXAN EXELL D 1(UV bestandig). Pleksiglass er egentlig helt vanlige plastplater. De kan være gjennomsiktige eller fargede. Farget pleksiglass kan for eksempel brukes på badet foran . Til båtbygging, fly, tog, diorama.


Bøy deretter platen raskt langs den oppvarmede linjen. Akrylplast , plastglass , PMMA – kjært barn har mange navn. Et plasttak monteres med . Lyse Rom leverer isolerte takplater( kanalplast )av meget bestandig. Vi fører plastplater , bolter og rør i halvfabrikata og leverer ferdig maskinerte detaljer fra vårt verksted.


Kvalitet er vårt hovedfokus og høyteknologisk plast som. MATERIALE U-PROFIL, Aluminium. JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent , mulighetene er mange.

Se våre lagerførte akrylplater (plexiglass). Platene , som leveres i flere standard . Fastlock har smarte løsninger for mange behov. Har meget høy speileffekt. Lett plate med bare halve vekten av speilglasset.


Gjøres ren med mild såpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...