torsdag 13. juni 2019

Takanker gips

Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende. Det er faktisk lett å henge tunge ting i en gipsplate! Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent.


Med krok, for montering av f. MFT Gipsfeste er et spesialfeste produsert i sink for gips.

Hei hei, har et spørsmål – skal henge opp en lysekrone, ca kg. Vi har gips plater i taket, finnes det plugger elelr gips anker for en slik . Går det greit å skru vanlige skruer i gips når krona er ganske lett, eller er det. Anbefaler duomax eller takanker , driva fungerer dårlig i tak. MFT takanker med krok og skive elforsinket M6xA2.


Enkelt spesialfeste for div takoppheng i gips. Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.

Jeg skulle hjelpe en dame med å henge opp en garderobehylle i gangen. Og siden veggen består av gipsplater , så tenkte vi det var smart å . I gipsplater må du skru inn en spesialplugg før du kan skru inn en vanlig skrue. Foto: Brynjulf Blix Vis mer. Det finnes også gipsanker som kan . Har fått meg endelig en prosjektor , og da kommer problemet mitt må få festet lerret i tak , da jeg ikke kan ha det helt inntil vegg pga det skal . Takanker og krok for hule og porøse materialer. Slås direkte inn i gipsen , skru deretter skruen inn i pluggen.


Artikkel Artikkelnummer Diameter Lengde Assortment. Første takanker med europeisk godkjennelse, også. Skal du skru i gips , så for all del, bruk gipsanker. GIPSFIX - FOR TO LAG GIPS.


Bredt utvalg av treskruer, byggskruer, skruer for gips. Liten akse- og kantavstand. Bygningsdelstykkelse helt ned til mm. Taket, som veggene, er dekket av gips.

Gipsvegg er ganske soli men vil ikke holde mye vekt, noe som gjør takanker veldig viktige for å holde taket i ett stykke. Rekkefølge på vareteksten:. Gipsanker 10-pk Slås inn med hammer i gips - plater. Skrudde en krok for å holde en spotstang rett i gipsen , fungerte bra. Fischer - Gips -, plate- og hulromsinnfesting 27.


Detaljene i installasjon av lysekroner i taket gipsplater. Et bore som svarer til diameteren til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...