tirsdag 4. juni 2019

Polarflex slange

Polarflex Elektrisk vannslange m. Om sommeren legger du slangen på bakken, eller i trekkerør i bakken = sommervann. Når slangen er koblet til strømmen, tar det ca. Koble slangen fra kranen dersom den ikke er i bruk. Dette produktet er et elektrisk apparat.


Behandle den slik så vil du ha glede av din slange i lang tid.

Disse underliggende instruksjoner og din sunne fornuft . Kraftig PVC-armert slange med innstøpte varmetråder, kan . Vannslangen er elektrisk oppvarmet - 220V, med innstøpte varmeledere. Pirit Pro oppvarmede vannslanger får vannet til å renne selv ved ekstrem kulde. Vinteren har for alvor kommet på Østlandet med 30cm snø ned mot -10.


Disse aktiveres av en termostat som sitter i den ene enden av slangen når temperaturen . Holder frostfritt ned til minus -grader. V Selvopprullende slangetrommel med innebygget. Det er Grene Danmark som lanserer den frostfrie slangen , Polar Flex , på Agromek.

Den sørger for at det er vann i slangen året rundt. Vi som bor på den nordlige halvkule kjenner godt til problemet med frosne vannrør og vannslanger. Derfor er det en glede for oss å tilby en slange som i all sin . Ny polarflex slangetrommel med 15m ø13mm vannslange.


Leveres i lengder av m m, m,. Vi har koblet vår polarflex slange inn på vårt frostfrie drikkekar med flotør :-) Resultatet er at hestene alltid har tilgang til friskt vann, selv nå på. Det er dog en god idé altid at fjerne vandslangen fra vandhanen, når den ikke er i brug. V slange med indbygget selvregulerende termostat. Vi fører produkter fra Foma, Swantech, Kärcher,.


Slangerne kan seriekobles med nyt strømudtag pr. Inbyggd självreglerande termostat som ger den värme som krävs för hålla vatten frostfritt. PIRIT frostsikre vann og avløpsslanger! Genial oppvarmet slangetrommel med selvopprullende meter slange.


Trommelen kan svinges 180. TEKNISK INFO: POLARFLEX SLANGER. Slangen har innebygget varmetråder og elektrisiteten kan tas rett fra brannbilene. Slangen som er aktuell til brannen er den største på cm.


FROSTSIKRING INNENDØRS Kalvedekken Kvalitetsdekken av høy kvalitet.

Laget av slitesterk polyester med nylon stropper og klemmer. FÅ MED METER SPESIAL STRØMKABEL INKLUDERT I PRISEN! Kjøp VANNSLANGE EL POLARFLEX 15MTR 16MM DIA fra hos RiktigVerktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...