mandag 24. juni 2019

Feste sinkanode

Hva må jeg tenke på ved montering av sinkanoder? Sinkanoder og plassering innlegg 14. Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende En kg sinkanode som vi monterte på reportasjebåten vil vare i 3-år og koster ca. FJERN gammelt bunnstoff og slip overflaten på skroget for bedre feste.


Fordi all korrosjon skjer på det mest uedle metallet, kan man bevisst feste på en bit uedelt metall.

Denne blir en offeranode, som hindrer det edlere metallet vi vil . Beskytter båtens metalldeler mot korrosjon. Monteres under vannlinjen parallelt med båtens lengderetning og i tilkopling til metalldelene som skal . Jeg har en fots aluminiumsbåt som jeg skal sette sinkanode på. Offeranoder til både utenbords og innenbordsmotorer og alle typer vann. Hvor stor anode må jeg ha?


Aluminium fungerer både i saltvann og ferskvann. De er små og grå, men de kan være verdt sin vekt i gull.

Oval skroganode fra Sørlandets Sink Produkter. Motvirker korrosjon på båt og motor ved hjelp av galvaniske strømninger. Men det er massevis av stålbolter, fjærene er av stål og må festes til et eller annet , støtfangerne er stål, etc. Under bagasjebalja i frunken er det . En spesielt tilpasset sinkanode er montert på propellakselen på alle . Oppdager at zinkanoden montert på skroget aktenfor seilbåtdrevet alltid er spist opp når båten tas opp om våren.


Lengde: 2mm (yttermål fester ) Skruavstand: mellom ca. Dette innlegget handler om bytte av sinkanoden som befinner seg akter på selve motor blokka. Demontert propell og skiftet zinkanode. Skrue til dynamo feste hadde skrudd seg av og bolten var halvveis på vei ut. HK sink anode til Mercury, Mariner, Mercruiser Alpha One Gen II.


Status: Bestillingsvare Leveringstid: til dager. Forumliste › Jeannauklubbens forum › Ekspertene svarer Bufret 12. Har du valig standard fast propell, er det anode på denne festet med en. Pris 11- Låseskive for propellmutter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...