fredag 7. juni 2019

Beltevogn forsvaret

Flesteparten av vognene har . Er det noen som har adresser eller lignende til den delen av forsvaret som selger disse? Og årets Oscar går til: Desert Strike II: . Nordlys): Det brøt onsdag kveld ut brann i en militær beltevogn inne i Setermoen. Modellen som guttene kjører .

Forsvarets beltevogner er stort sett modeller fra 90-tallet. Ei BV 2beltevogn fra Artilleribataljonen tok onsdag kveld fyr i skytefeltet på Setermoen. Beltevogn -brannen på Setermoen onsdag oppsto utenfor kjøretøyet.


De fem soldatene i vogna kom seg ut, og ble for . I to år forsøkte Andreas Akre å kjøpe ei beltevogn av forsvaret uten å lykkes. Fem soldater på sykestua etter brann i militær beltevogn. Det var rett og slett umulig.


UTBRENT: Beltevognen som tok fyr brant opp.

BV 202N, blitt lagt ut på gavesalg til . BV 2og terrengmotorsykelen Polaris Magnum (sekshjuling). Ekstrem skredfare: Beltevogner flyttes fra Trondheim til Rana, sivilforsvar samt politi og brann er i høyeste beredskap . Det er terrenggåande og har svært gode eigenskapar i snø. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: TORBJØRN KJOSVOL FORSVARET.


MÅLSELV : Ei beltevogn gikk gjennom isen ved et tjern i Blåtind 29. I enkelte tilfeller har forsvaret påberopt seg friluftsloven som grunnlag for å etablere leir og kjøre med beltevogn på privat veg og i terrenget, . Morten Schei druknet i en beltevogn på Mauken skytefelt 1. Dette innebærer blant annet reservedeler til feltvogn, beltevogn , og . Fylkesmannen er ikke imponert over forsvarets kartkunnskaper etter at det ble oppdaget at de hadde kjørt med beltevogn og snøscooter . De var da tatt ut av tjeneste og hundrevis av vogner skulle vrakes, . Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en militær beltevogn i Setermoen skytefelt i Troms onsdag kveld. Han ble funnet med ryggen opp mot en beltevogn og med en arm foran . Utførsel av beltevogner til Sudan.


Ho køyrer beltevogn i indre Troms, og har marsjert i timar i strekk. Ho meiner også at forsvaret har styrka nokre av dei personlege .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...