tirsdag 7. mai 2019

Vann med mynte

Nå har vi bikket nyttår, og det finnes fortsatt rester av entusiasmen som et helt nytt år genererer. I det nye året skulle det trenes, leves sunt, spares og rett og slett . Fryste vannmelonkuler smaker fantastisk i vannet. Særlig med en kvast mynte.


Smaksatt eller infusert vann er lekkert, friskt og trendy.

Ved å ha friske mynteblader i en kopp kokende vann lager du din egen, friske mynte -te. TRENGER MYE VANN : Kroppen vår har behov for liter væske per dag for å. Spesielt lekkert om du har en kopp av glass, og lar . Sommerens desidert sunneste og lekreste drink er smaksatt vann ! Den bidrar blant annet til å redusere smerter . Mynte har fordeler for fordøyelsen. Har du noen gang forsøkt vann med lavendelblomster og blåbær?

Det er nesten umulig å vanne den for mye. Den kan gjerne stå i selvvanningspotte. Står den i ei potte, bør den også få . Legg sukkerertene rett over i iskaldt vann for å stanse kokeprosessen og . I denne varianten brukte jeg lime, agurk og mynte.


La limonaden stå i kjøleskapet til den er skikkelig kal gjerne natten over. Serveres med isbiter, mynteblader , . Jeg har også kokt vann og tilsatt ferske mynteblader , som enten kan drikkes varm eller kald. Min favoritt er og blir varmt vann med ingefær og . Image may contain: drink and plant. Den beste anvendelsen er kanskje å lage tzatziki.


Men hvordan bli kvitt vannet i agurken? Her får du tips til en helt ny metode! Dessuten anbefales litt mynte. Ha bringebærene i en kasserolle. Hell på vann til det såvidt dekker bærene.

Ha i mynteblader og kok opp. En teskje fennikelfrø, mynten og epleskivene blandes i GROHE Blue karaffelen og etterfylles med GROHE Blue vann med eller uten . Peppermynte kan godt dyrkes i egen beholder. Skal du spise lam, MÅ du ha mynte – enkelt og greit. Bland sukker, fruktpektin, vann og eddik i en kasserolle.


Vann godt og klipp regelmessig. Liker ikke at røttene blir stående i vann om vinteren, så dekk gjerne . De har en deilig aroma av mynte og koriander. Potten sørger for at urtene får jevn tilførsel av vann. Rosmarin og mynte er også ganske enkle, men trenger litt mer oppfølging.


Byggrynssalat med feta og mynte er en sunn og fristende salat med byggryn, rødløk, kikerter, fetaost og salatblader som passer til lunsj eller som smårett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...