tirsdag 14. mai 2019

Skrallenøkkel

Skrallenøkkel tommer Teng Tools. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Dimensjoner i mm fra 8-mm. Ring med innvendig tolvkant. Spesielt for bruk i vanskelig tilgjengelige rom og f.

Andre lengder på forespørsel. Ulefos skrallenøkler NRF nr. HAZET RINGNØKKEL MED SKRALLE. Har lenge gått å sett på diverse sett med skrallenøkler. De aller fleste sett, er uten ledd.


Og de med led mangler en dimensjon her og der. Kraftig skrallefastnøkkel produsert i chrome-vanadium-stål og gummihåndtak, samt stillbar rotasjon. Trykk her for større bilde.

L mm, Ten- ner, Vekt gr, Varenr. Kramp bruker informasjonskapsler. Vi tar selvfølgelig godt vare på personvernet ditt. Kombinert fastnøkkel og tolvkant ringskrallenøkkel. Sperrefunksjon omstillbar for høyre- eller venstretrekking.


Ekstra lang, leddet skralle med lite skrallehode for trange steder. Innfelt hurtigløsneknapp for pipen. Ekstra fintannet med tenner, krever kun 5° bevegelse.


Hero skrallenøkkel er topp kvalitet og brukes i industrientommer Finnes i krom vanadium (Cr-V4) stålhv. ToppTools - Vi er spesialister på skjære- og gjengeverktøy men har et rikt utvalg av øvrig verktøy får måling og innfesting samt håndverktøy. Riktig prisgunstig sett med hylser og nøkler i beste kvalitet. Ringskrallenøkkel med svingbart hode, metrisk. Bahco leddet skrallenøkkel , serie 41RM.


OK Elektriske AS - okelektriske. Norges bredeste varehus på nett. Reversibel skrallenøkkel ideell for oppgaver på trange steder. Kule- og nålelagret konstruksjon for styrke og lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...