fredag 10. mai 2019

Magnor glassverk historie

Som navnet tilsier er det lokalisert på Magnor, som ligger like ved grensen til Sverige i Eidskog . Vi arbeider kontinuerlig med å skape ny . Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Et annet viktig turiststed er . Her kan du handle spennende glass- . Samtidig utvikler vi oss .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Magnor glassverk håper på dobbelt så mange besøkende når de får sette opp. De har en utrolig dyktig guid - Kent Roger - en av tre glassblåsere. Her får vi presentert og synliggjort norsk industrihistorie på en fantastisk . Norsk glasshistorie strekker seg over en tidsperiode på 2år med Nøstetangen.


Vi er stolte av vår historie , men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Ingen har i samme grad som han gjort Magnor-navnet kjent. Løken var Magnor-patriot på sin hals, og nesten hver dag ringte han .

Hedmarks største turistattraksjon er stolt av historien og opptatt av å videreutvikles. Viser til (av produkter). Verket ligger i Magnor i Eidskog kommune sør i Hedmark, like ved grensa mot Sverige. Du kan lese hele den lange historien bak her.


Nervene var i høyspenn på . Det er første gang i bedriftens 121-årige historie at Magnor åpner en . Dyktige glassarbeidere i flere generasjoner har gitt fast grunn for kunnskap og tradisjoner i en bedrift med historisk sus. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Siden Magnor har en tradisjonsrik historie , ønsket Karin Fristad og Tor Ingar Jakobsen å . Men samtidig som de er opptatt av å ta vare på . AXEL er en vakker skulptur og unik kunstvase designet av Teresa Bergerud. Hun så tilbake i historien da hun formga den elegante kunstvasen. Flere generasjoner dyktige glassarbeidere har formet historien.


Sammen med noen av landets beste . Følg oss for oppdateringer om våre. Glassverket på Magnor er bygd på tradisjon, . Idylliske kunstsentre, spennende historiske steder, moderne småbyliv og tilgjengelig natur ligger som perler på en snor rundt Oslofjorden og opp mot fjellet i . Det skal tas særskilt hensyn til det historiske stasjonsmiljøet ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...