fredag 31. mai 2019

Levere campingvogn til vraking

Nå er det ikke lenger noen unnskyldning for å ikke levere campingvognen til vraking. Personen som leverer bilen står ansvarlig for at bilen rettmessig skal vrakes. Trenger du å bli kvitt en sliten bil, campingvogn eller båt? Husk kjøretøyopplysning og.


HUSKELISTE NÅR DU SKAL LEVERE KJØRETØY TIL VRAKING. Her finner du alt du trenger å vite dersom du har en campingvogn eller bobil som er moden for vraking !

Det er den personen som leverer kjøretøyet som får vrakpanten. Kjøretøyet leveres til en godkjent biloppsamler på samme måten som ved vraking av biler. Det utbetales følgende beløp ved vraking.


Septiktank må være tømt eller fjernet før levering. Mopeder, lette og tunge motorsykler: 5kroner. Biloppsamlere får driftstøtte for å motta disse kjøretøyene . Den som leverer kjøretøy til vraking må fremvise legitimasjon og . Tollvesenet betaler ut vrakpanten etter at bilen er levert til oss.

Bileier har innhentet tillatelse til vraking fra tollmyndigheter. Mange har levert inn personbilen sin til oss når den skulle vrakes. Derfor kan du nå få vrakpant på andre kjøretøy som campingvogn , . Campingvogner og bobiler: 3. Du må ha prøveskilt på vrakbilen dersom du velger å slepe bilen til . Følgende informasjon må være tilgjengelig ved levering av bil.


Kan jeg ta av deler fra kjøretøy som leveres til vraking ? Biler leveres bilopphogger, men hva med stor varehenger eller campingvogn ? Har sett at de ofte havner bak låver eller i mer sjulte skogholt, . Når får du også vrakpant på campingvogner , bobiler, lastebiler, motorsykler. Den nye vrakpantordningen . Det har vært mye fram og tilbake om pant på fritidsbåter som leveres inn til. Tilskuddet fra staten deles mellom den som leverer inn kjøretøyet og biloppsamlere. Nå får du også vrakpant også for campingvogner , bobiler, mopeder, motorsykler og. Den gamle campingvogna, bobilen eller mopeden må leveres til en.


På grunn av dette får du ikke årsavgiften refundert ved vraking av bil . Har ei gamma vogn som jeg ikke gidder bruke mere tid og penger på. Vi utsteder vrakmelding og leverer til Skatteetaten, som står for utbetaling av vrakpant.

Hvor kan jeg bli kvitt den? Skal vrakpanten utbetales til en annen enn den som leverer bilen trenger . Tanken var å gje eit økonomisk insitament til å levere inn vrak av bubilar,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...