mandag 8. april 2019

Slipt betonggulv

Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Vurderer sterkt å få gjort dette. Har fått en overkommelig pris.


Bøler kirke har mange bygningsdeler av betong – gulv, søyler, himlinger, vegger og utsmykninger. De eksponerte flatene har ulike uttrykk.

Med et slipt betonggulv får du både et vakkert og slitesterkt gulv. Slipte betonggulv er anvendelig i de fleste rom. Slipte og etterbehandlede eksponerte betonggulv tar utgangspunkt i forskriftsmessig fundamentert, armert og utstøpt betong. Farget betong , hvorfor det? Først og fremst så handler det om det visuelle, slik som det gjør når vi maler huset vårt, både inne og ute.


Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha . Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i dag er mer aktuelt enn noen gang.

Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og. Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle typer miljøer. Superfloor Platinum HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv , slipt og polert med . FLOOREVER pro -gulv i en kallgarasje etter en lang og kall vinter med masse sne og salt. Vi er ett av firmaene i Norge som har jobbet lengst med slipte og polerte betonggulv.


Vi har etablert oss som det ledende firma innen produksjon av slike gulv og . Her er slitestyrke både fordi de tilfører interiørkvalitet og fordi de er funksjonelle. De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og leiligheter. Her vises ett utdrag av bilder fra en enebolig i . Tror det er mulighet for en tykkelse på ca. Overflatebehandling av slipt betong.


Sort betong innsatt med blank olje tilsatt sort fargestoff. Betong fylles og slipes av dere. Gulvet kan slipes til et steinggulv med høyglans eller en homogen overflate som er sterk.


Byggutengrenser er et bransjeorgan opprettet for å inspirere og informere om riktig bruk av mur og betong. Vi representerer med en rekke .

Slipt betong gir et flott og meget slitesterkt gulv. Du kan desgine ditt eget. Tidligere slipt betonggulv med mye groper, sprekker og skader ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...