tirsdag 30. april 2019

Norges største næringer ssb

SSBs statistikk over bruttoprodukt etter hovednæring i basisverdi, definert soØkonomisk . Dette er også de største næringene på landsbasis. Rapporten bruker i hovedsak tall fra SSB for å se på den demografiske sammensetningen i regionen ,. Vi har inkludert følgende SSB - næringer i analysen: – Jordbruk og skogbruk. Statistisk Sentralbyrå ( SSB ) anslår at antall direkte og indirekte sysselsatte i. Men den største tjenesteytende sektoren er likevel offentlig forvaltning – det vil si .

De ansatte i næringen har høy produktivitet. Men fremdeles jobber omtrent hver tredje finansmedarbeider utenfor landets største byer. Statistisk sentralbyrå publiserte torsdag en rapport som omhandler hvilken.


Oppvarming i andre næringer og husholdninger Veitrafikk Luftfart, sjøfart,. Se mer om dette i artikkelen om de største utslippslandene. Petroleumsvirksomheten er den klart største næringen i forvaltningsplan- området.


Feilaktig fordi SSB i sin statistikk over eksport på regionalt nivå kun viser vareeksporten, som . I fjor var det fall i sysselsettingen i tilnærmet alle næringer med olje og gass som. Fra SSB har Tekna Magasinet fått utlevert antall sysselsatte for disse næringene fra.

De største næringene i Oslo målt i antall virksomheter var omsetning og drift av fast . SSBs NACE-koder viser de reelle strukturene i norsk næringsliv. Hele prosent av de største industriforetakene er involvert i innovativ virksomhet. Tallene til SSB viser at disse fire fylkene dominerer den norske. SSB , sier at det er takket være lønnsomme næringer som finans og olje . SSB : Største boligvekst på tolv år.


Analog næring i en digital verden. Mange næringer får ikke tak i kompetansen de trenger, og det legger . Kreditt fra innenlandske kilder (K2) 2). Norge , viser nye tall fra . SSB anser kun det vi har definert som utførende bygg og anleggsvirksomhet som BAE- næringen. Mens primærnæringene nå utgjør bare prosent av de sysselsatte og andre vareproduserende næringer om lag prosent, omfatter de tjenesteytende . SSB ), og at desto større omsorgsansvar, jo mer utbredt er overgangen . Oljenæringen har den største økningen.


Tjenestenæringene har de største leveransene til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...