torsdag 25. april 2019

Dome hus sandhornøy

Et spesielt hus skal bygges, det skal bli det første hus vi kan kalle vårt eget,. Sandhornøy er begrenset, og standarden på husene variable. Ny dome og Frihets-Retreat. I sommer skal vi bygge en ny dome.


Nå håper de at huset skal stå ferdig til neste jul. De erstattet det tradisjonelle drivhuset med en geodesisk dome , .

For rundt det vesle huset står det en enorm glassdome som fungerer som et . Dome is where your heart is. Music: House by the sea - Moddi Video: Petter Formo. Blanke ark som venter på huset eller hytta du bare har turt å drømme om. Og reiste en glass- dome for å skape sitt eget, ultimate klima.


Sjekk kuppel- huset til familien Hjertefølger! Familien i Nordland tok noen spesielle valg da de bygget huset. Sandra Eilertsen (28) og ser seg omkring i dome - huset.


Bygg Domehus på en trygg og enkel måte.

Klikk og les om en trygg og enkel måte å. Mangler: sandhornøy Følgjer bygginga av Draumehuset – Ytre Sogn ytresogn. Borgan, som bur i Norges første domehus med barna Eilert og Lilje. Dei gjev seg i kast med eit.


Vi har bygget et Naturhus og en selvforsynende hage p. Byggearbejdet tog afsæt i at skabe et femværelses- hus med to badeværelser skabt ud . Prosjektet er sterkt inspirert av arkitekt Bengt Warne, den . SOLARDOME PRO geodesic dome eco home, Norway. På en øy i Nordlan har en familie bygd sin egen glass dome for å leve så. Av leire, halm og glass har de bygget et naturhus , en miljøvennlig bolig helt utenom det vanlige. Dette er den tredje domen på kort tid.


Våre garasjer leveres som komplett byggesett for selvbygger. En dome vil ikke bare gi et værbestandig shelter, men tilby gode. Ingrid Marie som har bygget huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...