tirsdag 23. april 2019

Bensinkanne 20l

Rød kanne i meget kraftig plast, er norsk produsert. BENSINKANNE 20L RØD TRIO PLAST (N). Har du meldt deg på våre nyhetsbrev ? Legg til i innkjøpslisten. Finnes på lager i varehus.

Denne modellen er på 20L og tydelig merket GASOLINE – ligner en. I plast, med bøyelig helletut. Bensinkanne i klassisk militærstil. Jerrykanne i meget høy kvalitet fra Scepter.


Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming. Kannen leveres komplett med . Drivstoff Metalkanne som holder i mange år til. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.

Vi har under listet opp lignende produkter fra samme . Bli den første til å omtale dette produktet. Bøyelig helletut letter avhellingen. Med fleksitut og lufteskrue for enklere påfylling. Universalt hurtigfeste inngår allti kan med fordel festes i racket, bagasjeboksen, hengeren eller lignende.


SPEFR Gas Vår beste fuelkanne for bensin! Samme kanne som de velkjente bensinkannene, men med elektrisk pumpe og innebygget . Ta kontakt med oss om du ikke finner det du leter etter. Godkjent også for etanol E85. Sannsynligvis har Martime disse kannene også, de har kanner de kaller Trio, men de . Twenty Rapid Fuel Jug 20L. Sjekk priser på bensinkanne 20l.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bensinkanne 20l billig i nettbutikkene. Fleksibel tut for bensin kanne 20L. Ingen skader på produktene da de var lite brukt.


Foran den siste seilasen i Bacardi Cup er kampen om seieren helt åpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...