torsdag 28. mars 2019

Spisesteder haugesund

Beste restauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Haugesund , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Europa › Norge › Vestlandet › Rogaland › Haugesund Bufret Beste middagsrestauranter i Haugesund , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Haugesund , og søk etter pris, beliggenhet og mer på . Smedasundet Haugesund , Norge. Her ser du en oversikt over restaurantene som vi har i Haugesund for øyeblikket. Restaurantene er rangert etter hvor mye innhold de .

Filmfestival og Sildajazz. Dette er bare noe av de arrangementene Haugesund kan by på. Midt i begivenhetenes sentrum. På våre restauranter i Haugesund kan du oppleve noe av det beste Norge har å tilby innen mat og vin.


Vi legger vekt på lokale råvarer og et godt vertskap. HAUGESUND : Tripadvisor, som skal være verdens største. Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter.


Vi metter sultne mager i haugesund med fristende vegansk mat for alle smaker!

Kom innom oss for et smakfylt. Inventum Gruppen driver en rekke restauranter og utesteder i Haugesund. Vi leverer også totalpakker til eventer og catering.


Vi har over års erfaring og lever . Velkommen til Oxe Burger, tidligere kjent som Skeie Gård Oxe Burger. Vi driver gård på Skeie, Avaldsnes. Kjøttet du spiser er derfra og melka . Scandic Maritim ligger med nydelig utsikt over smedasundet, sentralt plassert i Haugesund sentrum. Byens største hotell, og en velkjent arena for kurs, møter, . Naustet Spiseri et fortrukket restaurant valg i Haugesund.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Resturanten ligger sentralt på indre kai i Haugesund og eies og drives av herr og fru Brakstad etter mange års erfaring i resturantbransjen. Han har overtatt de tidligere . Bo sentralt i Haugesund på dette familievennlige hotellet. Ypperlig for møter, nær flyplassen.


I Haugesund holder Lothes koken med gode smaker, imponerende.

Det er nemlig fremdeles vanskelig i Norge å drive spisesteder med nivå i . Spis i restaurant, hent selv eller få levert rykende fersk pizza hjemme! Opplev Norges beste pizzaopplevelse hos oss! India Gate – indisk mat i Haugesund. Vi presenterer det ypperste og mest spennende fra det indiske kjøkken.


Du finner våre restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...