onsdag 13. mars 2019

Fibo trespo godkjent fugemasse

Hvordan kan jeg vite hvor mange skruer og hvor mye fugemasse jeg trenger? Legg godkjent fugemasse på langs av hele listen. Skru listen i de forborrede hullene. Sokkellisten monteres vannrett.


Bruk gjerne laser ved montering.

I monteringsanvisningen som følger med platene fra fibo - trespo står det hvilke fugemasser som er godkjent brukt sammen med platene. Fibo Seal er et viktig produkt for typegodkjenning av . Tetting med fugemasse mot sokkellist, innvendig og utvendig hjørnet er vist . Fibo - Trespo baderomspanel er laget for innvendig bruk som kledning på vegger og i. Dra ut fugemassen med fugekloss. Glem alt arbei- det med gipsplater, membran, fliser og fugemasse.


Våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran.

I våtsonen må det brukes sokkellist nede og godkjent fugemasse. Påfør godkjent fugemasse på kuttflatene som vist på tegning. For montering med ny 2-delt innvendig hjørnelist se Fibo - trespo.


Følgende fugemasser er godkjent iht. Hadde planer om å bruke fibo trespo , men fikk tips fra en dude om at vi. Andre godkjente fugemasser se fibo - trespo. Pass på at neste panel er i lodd og . Kontroller alltid produktet før installasjon.


Elastisk lim og fugemasse ved montering av baderomspanel. Godkjente fugemasser : Casco Super Fix, Sikaflex. Som fugemasse anbefales Fibo-Seal. TILBEHør: FIBo - TrESPo VåDrUMSPAnEL: aqualoCk.


ETAG 0GodkjEnTE fuGEmAssEr. Er godkjent for bruk på vegg og gulv. Fugemasse til kjøkkenplater og baderomsplater Lagerført. I tillegg til platene behøver du du drill, sirkelsag og fugemasse.

Påføres med fugemassepistol mellom. CTer en nyutviklet og revulosjonerende fugemasse og konstruksjonslim basert. Næringsmiddelgodkjent , og inneholder ikke ftalater. DoP - TECer godkjent som fugemasse for. Ved montering av sokkelprofil over sokkelflis skal det også brukes godkjent fugemasse mellom listen og sokkelflisen.


Fibo Trespo baderomspanel og lignen. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i. SINTEF Byggforsk Teknisk Godkjenning nr. Første gang godkjent , 08.


Fibo fugemasse til veggpanel farge Grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...