fredag 15. mars 2019

Egenandel frontrute

Ved del-kasko, kasko- og superforsikring i If Forsikring er bilens frontrute ,. Da tilkommer en egenandel som varierer avhengig av hvilke forsikringsavtale du har. Vår ringerunde viser nemlig at ingen av de norske bilforsikringsselskapene forlanger egenandel ved reparasjon av glasskader. Vet jeg har hatt forsikring uten egenandel , og en på 5kr i egenandel , . Dersom glassruten må skiftes ut med en .

Edit: Fra Best vilkårene 3. Delkasko Delkaskoforsikringen dekker skade ved: ▫ brann, lynnedslag . Du må betale egenandelen (som angitt i forsikringspolisen) men det vil __ikke__ påvirke. Hvilken rute som er skadet, f. Men generelt sett, hvis du har glass skadedekning og vi kan reparere den aktuelle ruten (f.eks. frontrute med steinsprut) istedenfor å skifte den, vil arbeidet vi . Dette er avhengig av din forsikringsavtale, og vi i Riis bilglass finner gjerne ut av dette for deg. Skifte av frontrute medfører ikke . Ved periodisk kontroll - EU-kontrollen, kontrolleres bilens frontrute for skader med .

Næring eller biler med totalvekt over tonn har en egenandel på av totalkostnaden for utskiftning av ruten. Skade på bilglass er ikke bonusreduserende, men ved skifte av ruten er det egenandel. Ved reparasjon av glassrute er det ingen egenandel. Har du delkasko-, kasko- eller superforsikring er bilens frontrute , side- og. Eventuell egenandel ved skifte av ruten betaler du til verkstedet etter utført jobb.


Få ekstra rask behandling når du melder skaden på nett. Velg skadeskjema nedenfor, logg inn og meld din skade. Vi har nå fjernet egenandel på bytte av glassrute, om du bytter det på et autorisert. Ved delkasko-, kasko- og totalforsikring er bilens frontrute , side- og . Har du ikke forsikring eller er prisen under egenandelen , er det tusenlapper. Det er vel sjette eller syvende gang jeg bytter frontrute på en bil.


En frontrute som har steinsprutskade kan være farlig i trafikken fordi bilen mister noen. Ofte er det ingen egenandel på reparasjon av frontruteskader og glass. Har du fått en sprekk eller stor steinsprut må ofte frontruten skiftes. Normalt vil det påbeløpe en egenandel ved frontruteskift.


Mange norske bileiere venter med å reparere frontruta hvis den blir skadet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...