torsdag 28. mars 2019

Betongskruer med plugg

Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Betongskrue gir mest effekt for pengene.


Spesialherdet skrue som dras direkte inn i et boret hull, uten plugg. Kjøp skruer, festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online.

Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy. For rask og enkel montering uten plugg i betong og tegl, innendørs. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk. Skrues direkte i et ferdigboret hull uten.


De fleste betongskruer på markedet er normalt helgjenget, noe som gjør at svilla ikke. Skruen skrus direkte i et forboret hull, uten plugg. BETONGSKRUE , FFS 5X102MM.

I kapitlet Viktige punkter ved valg av plugg finner du en rekke nyttige. Pluggen utvider seg i borhullet, når skruen monteres. Ser Biltema har noen galvaniserte betongskruer. Mer informasjon i katalogen nedanfor.


De høye kvalitetsstandarder på SFS intec produkter og service er garantert ved de fullt ut integrerte kvalitetskon- troller. Statistiske prosesskontroller er i bruk i . Velg først skruer som passer til oppgaven og deretter passende plugger. For det meste brukes ekspansjonsplugger til veggmontering.


Til boring i klassisk mur . Kan skrus direkte inn i et forborret hull uten anvendelse av plugg. Expandet betongskrue uten hode er en avstandsskrue til montering uten plugg av dør- og vindusrammer m. Essve betongskrue ELZ 10mm 6-kanthode - Se video her! Sikrer hurtig, enkel og ekspansjonsfri montering uten bruk av plugg. For utendørsbruk anbefales betongskruer med korr.


IKEA - FIXA, 260-delers skrue- og pluggsett, Skruene er laget av galvanisert stål som beskytter mot korrosjon. Når det ikke er flere skruer og plugger igjen kan du. Bufret Kjøp betongskruer som passer til montering i forskjellige materialer hos e- BYGGSTORE.


Vi leverer skruer av høy kvalitet fra Fischer.

Skruen er helgjenget med en såkalt hi-low gjenge, som forenkler monteringen. Spikerpluggen kommer ferdig med spiker og plugg. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er utenfor hullet, deretter banker du den inn med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...