onsdag 6. mars 2019

Apotektekniker nettbasert

Yrkestittel er apotektekniker. Bli autorisert apotektekniker med vårt studietilbud! DETALJERT BESKRIVELSE AV APOTEKTEKNIKER - STUDIET.


Faget skal bidra til rådgivning og sikker håndtering av legemidler og regelverk. I tillegg skal apotekteknikeren bidra til bedre folkehelse gjennom profesjonell . Dette er kurset for deg som har erfaring fra apotekarbeid og ønsker autorisasjon. Du lærer om legemidler og andre apotekvarer, . Men vi tenker at du ikke bør undervurdere hvor tøft det kan være å ta et helt år som privatist.


Bufret Dersom man velger å bli apotektekniker , kan man etter man har jobbet som apotektekniker i noen år, få opptak til farmasiutdanningen via Y-veien? Helsesekretær eller apotektekniker , utdannelse i voksen alder. Nordland ( campus helgeland), men det er hovedsakelig nettbasert , så jeg . En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter. Kurset retter seg særlig mot voksne arbeidstakere som ønsker å bli apotektekniker og jobbe på apotek. Apotekteknikeren hjelper kunder med å finne riktig legemiddel, og bidrar med . Hedmark, Opplan nettbasert.


I Vgkan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær. Er du usikker på hva du trenger av fag, . Her finner du alt av informasjon om utdanning innen BEDRIFTSØKONOMI, NETTBASERT (årsstudium). Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.


Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Programmene er nettbasert med fysiske samlinger.


Den videregående skolen tilbyr fagutdanning som apotektekniker. Skoleløpet er VGhelse- og . LilleWirre: Jeg har også tenkt på å utdanne meg til apotektekniker. Man blir vel medisinsk sekretær ved nettbasert studie? Kurset baserer seg på at du studerer nettbasert på Nettskolen i . De fleste kursene er på kveldsti noen tilbys også på dagtid.


I noen fag har vi nettbasert opplæringstilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...