mandag 28. januar 2019

Oso varmtvannsbereder advarsel

Oso har sendt ut advarsel om risikoen for overoppheting på deres varmtvannsberedere. Se om din varmtvannsbereder er i faresonen her. Risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere av typen: For å kontrollere om dette angår Deres produkt, se merkelapp . Forrige uke var det to branner i Oso varmvannsberedere i Alta. Nesten halvannet år etter at advarselen ble sendt ut første gang, er det uvisst . Varmtvannstanken tok fyr timer etter at de så advarsel på TV .

Advarsel om risiko for branntilløp i OSO varmtvannsberedere. TOBB Vedlikehold informerer om at det kan være risiko for branntilløp i elektrisk tilkobling på noen . Nylig brøt det ut brann på to forskjellige steder i Alta. Ti typer OSO varmtvannsberedere har risiko for overoppheting i. Dette gjelder flere tusen varmtvannsberedere.


Faren for brann er ikke overhengende, men bedriften ønsker likevel å gå ut med en advarsel. OSO Hotwater av typen superserie. Oso Hotwater advarer norske husstander om en feil på selskapets.

Produsenten sender ut advarsel til alle Norges husstander for å advare. Potensiell fare for branntilløp. OSO Bytter ledning på Super serien. Min bereder ser annerledes ut.


OSO har tidligere avdekket feil som medfører fare for branntilløp i elektrisk. Nå tipser lesere om feil på flere beredere. Tips oss gjerne om du har opplevd noe. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har registrert flere branntilløp og rundt 2tilfeller av . ADVARSEL Mulighet for alvorlig personskade eller død. Advarer mot brannfarlige varmtvannsberedere.


Oso varmtvannsbereder er årsaken til dødsbrannen i Øvre Holtet i. Selskapet har tidligere gått ut med advarsel , men fremdeles er det rundt . De har tidligere sendt ut en advarsel hvor de opplyste at det kunne være risiko for . Jernia, Postkasser, Postkasser som skal . Viktig melding om varmtvannsberedere. Sjekk om du har en av disse som står under på advarselen fra OSO. Klikk på INFO- OSO bytter den elektriske . Hokksund-bedriften sender nå ut advarsler til hele lanedet for å advare mot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...