mandag 14. januar 2019

Lensepumpe 230v

Lensepumper 230v rimelige versjoner. Vannpumpe for 220V med nivåbryter. Pumpene har både slangekoplinger og rørgjenger. Kan monteres vertikalt og horisontalt. Påkoblingen kan roteres 1grader, og det .

Svært brukervennlig lensepumpe med automatisk pumpefunksjon som gjør at pumpen kan pumpe ut overflødig kjølvann selv når båten er ubemannet. Kraftige lensepumper for 230V. Begge modellene er kratig utført og er velegnede til lensing av båter, basseng eller kjellere f. GPH, 12V automatisk Rule mate. Tsurumi lensepumper kombinerer høyteknologiske materialer for maksimal holdbarhet, men likevel lette og bærbar.


Nedsenkbare lensepumper for slamvann, 230V 3-fas og 400V. Informasjon: Spenning: 230V 1-fas. Pumping av sjøvann krever gjennomskylling av ferskvann !

Dette er garantert Norges mest solgte lensepumpe. Kirk pumpen har en sugehøyde på. Rør, slanger, isolasjon, fiberduk, osv. Vennligst sjekk enhet på varen.


Kapasitet, Utløpsdiameter, Strømtilkobling. Bmbutikken AS : Vi har et stort utvalg av lensepumper. Kjøp din lense pumpe hos oss! Trådstarter spør om hvilken lensepumpe som er best - utfra BP. Jeg har også liggende 230V biltema pumpe med slange koblet til, som rekker . Dalebakken er Fosens største leverandør av båtutstyr og vi lagerfører et stort utvalg av produkter fra et sortiment på over 10.


Elektriske selvsugende rustfrie Novax pumper - 230V. Driftsikker lensepumpe , med og uten flottør, konstruert for pumping av. Det er en lensepumpe , den er ikke beregnet for kontinuerlig drift, det kan.


Lading skjer via et vanlig 12V sigarettrenneruttak eller på 230V via et medfølgende adapter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...