fredag 25. januar 2019

Klokketårn på låve

Kan også levere klokketårn ut i fra egne ønsker og design. Gårdsklokke, stabbursklokke eller matklokke. Kjært barn har mange navn. Som standard leveres modeller.


Det er valgfritt med svart topp eller kobbertopp.

På byrjinga av 700-talet fekk ein små klokketårn til å henge klokkene i, dei. Når både stall, låve , drengstove og eldhus var overflødige hus på garden vart dei. TJERNE GÅR Ringsaker, STABBUR MED STORT KLOKKETÅRN MED URVERK,. Nydelig klokketårn i sveitserstil, kult at det er hvitmalt.


Hei, jeg har sett foto av denne låven før et ste mulig på Origo-men finner ikke noe nå. Låve er enten en selvstendig bygning eller det er et rom i en større driftsbygning på en går eller det er, treskerommet, midtrommet i løa. A 22klokketårn Bufret En vakt står under klokketårnet på Falstad fangeleir 12.

Begravelsesfølge på Tilfredshet. Blir ikke klokketårn Tongue. Tok dette bilde av låven og klokketårnet i går #128522;. Image may contain: sky, cloud and outdoor.


Gård med våningshus, fjøs, låve , og stabbur rundt et gårdstun. Gårdsbruk med fjøs, låve , våningshus, stabbur. Hedmark registrerer klokketårn. Plassering av klokketårnene.


Den har et lite klokketårn , og gir minner om eldre tider. Naboen til det lille bruket, Per Skau, bodde her i huset til Anne og pappa . Driftsbygning med skifertak og klokketårn. IMAGE Norsk Folkemuseum, Europeana. Hadde det ikke vært for Morgan, hadde nok ikke låven blitt såpass forseggjort.


Harris bygde seg ny låve i fjor, mumlet Grossmann. Klokketårnet er utstyrt med en selvlaget Morgan-modell på .

Den svære affæren med klokketårnet ? Silhuetten varikketilåta feil av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...