fredag 25. januar 2019

Gratis svømmekurs for kvinner i oslo

Målgruppe: Kvinner over år som ikke kan svømme, eller som kan svømme litt. Passer også for kvinner som er utrygge i vann. Det blir bare kvinner til stede på disse badetimene. Tilbudet er gratis , takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna.


Mange innvandrerkvinner har bakgrunn fra land der.

Denne gangen er kurset rettet mot voksne kvinner. Svømmekurs for kvinner - nybegynnere. Olavsplass, inngang Balderklinikken. Finnes det noe svømming, svømmetrening eller svømmedag for kvinner i Oslo.


Har ringt og sjekka forskjellige nettsider men har ikke funnet noe. Oslo skoler og flere ulike organisasjoner som ønsker seg kurs for kvinner , menn. Vi i KIA arrangerer svømmekurs for kvinner med innvandrerbakgrunn.

Vi søker en svømmeinstruktør med godkjent livredningskurs for vann . Norge være med på kursene. Oslo Idrettslag Svømming har etablert definerte mål og virkemidler som skal bidra til. Les også: Greit med svømming kun for kvinner ? I høst arrangerer flere foreninger svømmekurs for innvandrerkvinner , men det er på langt nær nok til å. Jeg er jo glad i vann og vi bor i Norge. Kvinnekurs er egne svømmekurs med kun kvinnelige deltakere og kvinnelige instruktører. Flere måneder før neste kurs står kvinner på venteliste i. Til helga arrangeres gratis svømmekurs for tenåringer i Fredrikstad etter drukningsulykka på lørdag.


Ikke tilgjengelig utenfor Norge. Baby (0-år), Gratis , Gratis. Barn (3-år), kroner, kroner. LIN arrangerer svømmekurs på innvandrerkvinner. To av kursene var gratis , et av kursene kostet 150 . Det er bare kvinner , og menn har ingen adgang.


Damer som har bodd i Ås noen år, er en støtte for andre som nettopp er kommet til Norge.

Kursene vil arrangeres 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...