onsdag 9. januar 2019

Apotektekniker utdanning

En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter. Apotekteknikeren hjelper kunder med å finne riktig legemiddel, og bidrar med . Yrket går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Det er 2relaterte studier . De aller fleste apotekteknikere jobber i private eller offentlige apotek, men det er . I apotek jobber det utdannet helsepersonell, og farmasøyter og apotekteknikere utgjør den største gruppen.

Bli autorisert apotektekniker. Dette er kurset for deg som har erfaring. Dersom man velger å bli apotektekniker , kan man etter man har jobbet som.


Relevant fagopplæring eller 3-årig relevant yrkesfaglig utdanning uten læretid kan . OPK-instituttet tilbyr rene nettstudier og tilbyr utdanning til apotektekniker som rent nettstudium, alle tre . Sentrale arbeidsområder er veiledning om . Utdanningen gir yrkeskompetanse og tar tre år. Arbeidsledige over år som ønsker arbeid som apotektekniker.

Hva gjør en apotektekniker. Arbeidsoppgavene for en apotektekniker er veldig variable alt ettersom hvor. NAV tilbyr utdanning som apotektekniker gjennom ulike arbeidsmarkedstiltak.


Andre (private) tilbydere: Folkeuniversitetet har avdelinger rundt i . Jeg er en dame på år som nå går på vghelseservice. Jeg ønsker å bli apotektekniker. Vi har ikke vgher på dette . Apotek Strindheim tilbyr fast stilling for apotektekniker Apotek 1. For apotekteknikeren er det allsidige arbeidet i selvvalget en viktig del av utdanningen.


Det å ha god kunnskap om alle varene i apoteket samt . Denne veiviseren er nyttig for deg som har utdanning fra et land utenfor Norge,. Et yrke som apotektekniker har mange oppgaver knyttet til . Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Du kan også få veiledning og . Jeg har lyst til å bli apotektekniker , men slik jeg har forstått det er dette en utdannelse foregår på videregående skole. Lønnen til norske apotekteknikere er likevel omtrent på samme nivå som andre salgs- og omsorgsyrker og yrker med tilsvarende ansvar og krav til utdanning.


Som apotektekniker blir du autorisert helsepersonell, med ansvar for å informere om riktig bruk av legemidler. Alt du trenger å vite om utdanningen og yrket .

Personalet vil bestå av farmasøyter og apotekteknikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...