mandag 31. desember 2018

Porsgrund glow pris

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vegghengt toalett med åpen spylekant som forenkler rengjøringen, og sørger for bedre hygiene. Toalettsete med mykstenging og quick release. Anbefalt sittehøyde cm.


WC duftfrisker holder toalettet friskt mellom hver spyling.

Setet er myktstengende og har hurtigkobling som forenkler rengjøringen. Fresh WC varer opptil 1spylinger, to dufter. Med hel sisternekappe og minimalt med skjøter og kanter som samler støv. Spylekant, Skjult P-lås, Pris uten sete. Gulvstående toalett med Rimfree skål, helt uten spylekant og med Smart-glasur for enkel rengjøring.


Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Porsgrund Glow Rimfree Gulvtoalett. Enkel rengjøring gjør toalettet svært hygienisk.

Dette er en helt ny serie med de nyeste, praktiske og hygieniske løsningene, . Pris uten sete Sammen med den smussavvisende Smart- glasuren blir klosettet hygienisk og enkelt å holde rent. Porselensservant med Smart-overflate for enklere renhold. For bærejern- eller boltmontering. Porselenets Smart-overflate gjør servanten enkel å holde ren. Hull til servantbatteri på venstre side.


Pris er eksl sete , sete pris : 89-. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, og klosettet . For boltmontering med hull for servantbatteri på høyre side. PORSGRUND Glow baderomsmøbler og møbel-. P-lås) Se side for artikkelnummer og pris.


Sorter etter pris : høy til lav. Ny og moderne veggskål helt uten spylekant og med Smart-glasur for enkel rengjøring. Søk i hundrevis av nettbutikker samtidig.


Design Rimfree veggskål, helt uten spylekant og med Smart-glasur for . Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser uten varsel. Alle priser er oppgitt eksklusiv mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...