mandag 5. november 2018

Norske talenter semifinale 2017

Få oversikten over alle som er videre til de direktesendte semifinalene her! NYDALEN (TV 2): Hvem tror du vinner finalen i Norske talenter ? Jeg tror du rørte hele Norge nå! Mia Gundersen etter opptredenen i semifinalen.


Fredag kveld var det tid for årets aller siste Norske talenter -sending,.

Bergen, Oslo og Trondheim, etterfulgt av semifinaler , en ekstrasemifinale og en finale. Dere er hjertelig velkommen til studio. TV-seerne med balladesang i semifinalen.


Takk til alle som gav oss sin stemme i semifinalen ! Han håper Drammen stiller opp og stemmer ham videre til . Etter GULLKNAPP på audition ble det et fyrverkeri av en semifinale ! Sist gang de var med i Norske talenter fikk de beskjed av dommerne.

Growndead er klare for semifinalen. FINALE Norske talenter 18. Klar for semifinale i Norske talenter : Femte trinn på Steinkjer skole.


Tilfeldighetene ville at dette falt sammen med semifinalen i Norske talenter , der 15-åringen fra Sunndal leverte Rascal Flatts-låta Bless the . Nikolai Lysnes (18), elev ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, skaffet fredag seg billett til semifinalen i TV2-programmet Norske. Gitartalentet Tristan Hafredal Melby og folkedansgruppa Tinndølan er videre til semifinalen etter dommerutvelgelsen i Norske talenter. Ingrid Vingelen-Digre (14) og Sivert Garli (14) nådde akkurat ikke opp i fredagens semifinale. Seerne avgjør om de går videre til selveste . Anders Jektvik sang i semifinalen fredag. Ti semifinalister kjemper om finaleplass i Norske talenter.


Fredag ble det klart at Marianne Methi og bordercollien Vega er blant semifinalister som skal konkurrere om seieren i TV-programmet . Gjekk du glipp av semifinalen ? Rapperen og sangeren fikk . Anna Louise klar for å dra til Oslo for å spille semifinale i den populære konkurransen på TV2. Hun deltok nemlig med dansekompaniet Meraki voguing og kom til semifinale.

Vilde Winge (tegnspråktolker). Sesongen ble avsluttet med finale den 27. I går var første runde av dommerutvelgelsen til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...