torsdag 22. november 2018

Drivstoffrør biltema

For tilkobling til slange ved f. Hindrer at væsken renner ut. Passer også vakuum- og drivstoffslanger. Hurtigkobling, drivstoffslange. Armert, sort gummislange med UV- beskyttelse . Stålspunnet gummislange med sort nylontrekk, for de fleste typer væske som bensin, E8 olje, diesel og vann. Biltema og sannsynligvis mye enklere å bøye).


Skifting av drivstoffrør og bremserør. Kjøling - Vann og ekstrem 19. Hvordan bøye 10mm kobber-rør? De klarer seg til kjøling.


Jeg brukte tidligere en på meter, . Flere resultater fra forum. Amcarforum teknisk › Bremser, understell, dekk og felger Bufret 21. Ser at biltema har en type drivstoffrør men hvor får jeg eventuelt tak i nipler og diverse?


Noen som vet om andre plasser og få kjøpt drivstoffrør. Under bilen finnes det drivstoffrør i plast. Kobberrør selges som metervare flere steder som f. Ikke vanskelig, skru av alle klemmene som . Flenseverktøy og deler finnes på biltema , rør har de også. Jeg kjøpte mm rør fra wurth og bøyde selv på 1som drivstoffrør til åtteren.


Klemringer, nipler og bøssinger. Lengde Art nr Pris Antall. Det er ikke alltid like pent å se rett inn på en ellers funksjonell felg.


Du får også fester til hydraulikkrør på tess, hydroscand og andre hydraulikksjapper. La oss først se litt på flensingen og verktøyet vi trenger. Dobbelkoningsverktøy hadde jeg fra før. Dette er jo bare bremserør i størrelse XL. Gjengede endeplugger får du kjøpt på biltema faktisk.


Tror de benevner dette mutternaglesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...