tirsdag 30. oktober 2018

Uv rensing av drikkevann

En UV -lampe er avgjørende for renheten og den samlede kvaliteten på. Bakterier, virus og cyster i vannet blir effektivt inaktivert. Ved kjemisk rensing tilsettes det fellingsmiddel til vannet etter.


Roald Pettersen Vannbehandling AS er spesialist på produkter og tjenester innen rensing av drikkevann og prosessvann. UV -system med høy brukervennlighet og sikkerhet for sluttbruker. Klorrensing av vann tar ikke knekken på disse parasittene, som er funnet i drikkevann i Oslo.

Det gjør derimot UV -stråling. UV - bestråling er den desinfeksjonsmetoden som benyttes ved . UV - rensing av vann er en form for sterilisering som er blitt brukt i en årrekke for å sikre god vannkvalitet, særlig i forbindelse med drikkevann. Effektiv desinfeksjon av drikkevann med UV -filter. UV -bestråling gir sikkert vann på samme måte som i store vannrenseanlegg, uten å tilføre kjemikalier. UV anlegg for desinfeksjon av avløpsvann fra renseanlegg er ennå . Uansett vannkilde kan det være aktuelt å rense vannet ved tappestedet.


Filteret gir ikke vann hvis UV -lampen ikke fungerer.

Det er derfor en forutsetning for UV -bestråling av drikkevann at ledningsnettet spyles hyppig for å rense vannrørene for bakteriebelegg. En vanlig metode for å desinfisere drikkevann i Norge, er å bruke ultrafiolett bestråling. SINTEF Byggforsk Avd Infrastruktur - Vann og miljø. Desinfeksjon av vann og gjenstander med UV -stråler er velkjent og mye brukt, blant annet til rensing av drikkevann og på sykehus til s. UV -anlegg som hygienisk barriere.


Men UV -lys dreper bakterier og alger… Kan vi. Det var varaordfører Ingolf Paller . UV -LED utstyr for å sikre at drikkevannet er bakteriefritt. Minifilter UV -LED sikrer. Behovet for rensing av drikkevann blir stadig tydeligere.


Personlig mener jeg at vi vil kunne levere vann som er renere enn hva du finner. Etter hvert oppdaget man at det var nødvendig å behandle ( rense ). Som vannverkseier skal dere sørge for at drikkevannet som leveres ut til. Mange vannforsyningssystemer har UV -bestråling som . Ultrafiolett stråling er en sikker og kostnadseffektiv metode for desinfisering av vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Zodiac gummibåt norge

Lett 2centimeters sammenleggbar RIB med glassfiberbunn. Pro Open er en av Norges mest solgte RIB! East gummibåt produsenten tilbyr lav pr...